Ayağımı yerden kessin yeter diyen dayının aldığı son model arabaAlıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
70-80 civarı olur muhtemelen ama yine de pahalı. ancak türkiye ekonomisinde 20-30 bin olursa iş yapar.Alıntıyı görüntüle
İçi bomboş bildiğimiz
180k civarı para vermek ve de bu arabaya vermek adama koyar
Onun yerine 25 bin TL'ye yatasuma cheetah elektrikli scooter alırdım. 95km/h hız yapıyor ve sanki full paket araba gibi dolu özellikleri var yokuş çıkarken kaymıyor geriye düşmüyor vb. 4x4 diyebiliriz 2 tekerlek 2 motoryaş 16 okula götürsün yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 60 bine motorda var
Bu araba gibi karda kışta iyi iş görür yoksa motor da var bu parayaOnun yerine 25 bin TL'ye yatasuma cheetah elektrikli scooter alırdım. 95km/h hız yapıyor ve sanki full paket araba gibi dolu özellikleri var yokuş çıkarken kaymıyor geriye düşmüyor vb. 4x4 diyebiliriz 2 tekerlek 2 motor
Konu Türkiye olunca sende istememeleri gibi bir şey mümkünmü neyden para kazanıcaklar.Fransa'da istemiyorlar evet ama Türkiye'de de istenmeyecek büyük ihtimal, ayrıca martı gibi bir sistem yapılması bile düşünülüyormuş. Kiralama yani.
o paralara symbol falan var onlar hiç alınmaz bence
Ama bi havası da olması lazım mesela 25k ya alıcağın motorun fiyatına dünyanın en iyilerinden olan elektrikli scooter alıyorsun ki ehliyet vb lazım değil kendi üstüne de alabiliyorsun motoru başkasının üstüneBu araba gibi karda kışta iyi iş görür yoksa motor da var bu paraya
ULAN SADECE 1 KERE KAZANMASINLAR NE OLUR 1 KERE YAKonu Türkiye olunca sende istememeleri gibi bir şey mümkünmü neyden para kazanıcaklar.
Bunun havası daha çok olur emin olAma bi havası da olması lazım mesela 25k ya alıcağın motorun fiyatına dünyanın en iyilerinden olan elektrikli scooter alıyorsun ki ehliyet vb lazım değil kendi üstüne de alabiliyorsun motoru başkasının üstüne
bide plaka falan yok
Seni beni düşünenmi var ülkede kazanmasın diyosunULAN SADECE 1 KERE KAZANMASINLAR NE OLUR 1 KERE YA
Bunun havası daha çok olur emin ol
125cc motor bile 130-140 basabiliyor motora bağlı olarak. Hadi basmayı geçtim motorun kullanım şekli ile scooter çok başka. Scooter ile uzun yol zor ve güvenlik az.Ama bi havası da olması lazım mesela 25k ya alıcağın motorun fiyatına dünyanın en iyilerinden olan elektrikli scooter alıyorsun ki ehliyet vb lazım değil kendi üstüne de alabiliyorsun motoru başkasının üstüne
bide plaka falan yok