Bu arabayı almam zaten oyuncak gibi bir şey. 2017 de 10k euro ya Ford kuga aldığımı düşününce 6k euro ya bu çarpışan oto hiç gözüme iyi gelmedi.Bizim hayalleri siyah poşete koy.
Bu araba bile sayılmıyor ki.İyi hoşta şimdi 60 70 bine alınacak araba yok
Mtv ötv konusunda inşallah öyle olurAraba 60k olması lazım vergi cikmasin diye araba olarak geçmiyor mtv side yok en fazla gideceği hiz 50 kmh
Hocam bir şey sorucam şimdi 18 yaş ve ehliyet zorunluluğu yok,zengin birisi alıcak 13 yaşındaki oğluna bu arabayı (farz edelim) çocuk basıcak gaza gidip kaza yapıcak hem kendi hemde vurduğu kişi hayatını kaybedicek saçma olmaz mı?Alıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
14 yaş sınırı var ve 50 km hızı geçmiyorHocam bir şey sorucam şimdi 18 yaş ve ehliyet zorunluluğu yok,zengin birisi alıcak 13 yaşındaki oğluna bu arabayı (farz edelim) çocuk basıcak gaza gidip kaza yapıcak hem kendi hemde vurduğu kişi hayatını kaybedicek saçma olmaz mı?
Geldiği ülkede Ehliyet şartı bulunmuyor bizde istenip istenmeyeceği daha belli değildi düne kadar kesinleşti mi ?Alıntıyı görüntüle
Bu minnak Türkiye'ye geliyor, ve 18 yaş olmanız ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Bende almak istiyorum ama 60 bin birleştirmek bile şuan zor... Fiyatı ne olur sizce? Alınacak bir vergi modeli şuan yok fakat uzun adam bir model bulabilir mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Fransa'da istemiyorlar evet ama Türkiye'de de istenmeyecek büyük ihtimal, ayrıca martı gibi bir sistem yapılması bile düşünülüyormuş. Kiralama yani.Geldiği ülkede Ehliyet şartı bulunmuyor bizde istenip istenmeyeceği daha belli değildi düne kadar kesinleşti mi ?
o paralara symbol falan var onlar hiç alınmaz bence50 km hızla gidiyor, 40.000₺ verip Tofaş almak bile daha mantıklı.
50 km hızı geçemeyen arabaya 61.000₺ verilmez.
Öğrenci arabasıAlıntıyı görüntüle