Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,379
güzel paraya almışsınız.
ekran kartı değerlerim şu an bu şekildeTam şuan ki durum ile günlük 3.85 dolar kazıyorsunuz.
MSI Afterburner indirin çok daha kolay kullanması. O şekilde yardımcı olabilirim size.ekran kartı değerlerim şu an bu şekilde
tamamdır indirdimMSI Afterburner indirin çok daha kolay kullanması. O şekilde yardımcı olabilirim size.
İlk başta Core clock -502 Memory Clock +1000 yapıp kaydedin.tamamdır indirdim
söylediğiniz gibi yaptım şu anİlk başta Core clock -502 Memory Clock +1000 yapıp kaydedin.
Değerler nasıl? Sıcaklık, güç tüketimi, mh/s vs.söylediğiniz gibi yaptım şu an
değişim bu şekilde kazım hızı ise 50mh/s dan 59mh/s a çıktıDeğerler nasıl? Sıcaklık, güç tüketimi, mh/s vs.
Tamamdır şimdi Power Limiti biraz düşürelim. İlk başta 80'e alabilirsin.değişim bu şekilde kazım hızı ise 50mh/s dan 59mh/s a çıktı
67 yapsın direktTamamdır şimdi Power Limiti biraz düşürelim. İlk başta 80'e alabilirsin.
Çok fazla düşürürse performanstan kayıp olur diye kademeli olarak stabil ayarı tutturmaya çalıştıracaktım. Direkt de denenebilir bir fark olmaz.67 yapsın direkt
67 ideal ya.Çok fazla düşürürse performanstan kayıp olur diye kademeli olarak stabil ayarı tutturmaya çalıştıracaktım. Direkt de denenebilir bir fark olmaz.