Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

Bende yarın matematik dersinde hocaya vurmayı planlıyordum ama siz öyle söyleyince vazgeçtim neden öyle söylediniz? birde sicilime işlerse ne gibi somuçları olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer matematik öğretmenine vurursam okuldaki diğer Hocalar benimle uğraşırmı?
Abi tavsiyesi vurma kardeşim iyi bir davranış değil kamu kurumlarında karşına çıkabilir. Diğer hocalar tepki gösterebilir. Üniversitede dosyan arkada gelir. Gerek yok.

Gizlice video çekmek suçtur. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Sakın öyle bir şey yapmayın. Gerekli yerlere şikayetinizi oluşturun. Zaten neredeyse tüm sınıf şikayetçiyse gerekli işlemler yapılır.

Şimdi diğer tüm mesajları okudum da hiçbiri doğru değil. Hele hocaya vurma kısmında koptum 🤣🤣. Yapabileceğiniz tek şey cimer gibi yerlere başvurmanız.
Cimere şikayet edersem bu sefer tc mi falan ister sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası

Abi tavsiyesi vurma kardeşim iyi bir davranış değil kamu kurumlarında karşına çıkabilir. Diğer hocalar tepki gösterebilir. Üniversitede dosyan arkada gelir. Gerek yok.
Tamam yapamayacağım ama bu sefer Cimere şikayet edersem bu sefer tc mi falan ister sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası

Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum. Okulumda bir erkek matematik öğretmeni var bizim matematik derslerine giriyor. Derse katılmak istiyorum parmak kaldırıyorum hoca her seferinde beni takmıyor ve tüm sınıfta parmak kaldırıyor tüm sınıfı da takmıyor. Sınıfımda bir kız var hoca sadece hep bu kızla ilgileniyor ve hep onu tahtaya kaldırıp soru çözdürüyor. Öğretmene bu sefer sınıfça diyoruz hocam niye bizi kaldırmıyorsunuz hoca bize diyor çünkü siz bir şey bilmiyorsunuz. Bu kız çok çalışkan ben onu kaldırıyorum diyor. Bir de anlamadığımız bir yeri hocaya sorduğumuzda hoca bize "Bana ne, anlatmıyorum dinleseydiniz" gibi laflar ediyor. Bir de sürekli bizim sınıfa sizin kalbinizi kırarım diyor. Bu öğretmeni sınıf öğretmenimize ve okul idaresine söyledik ama hep bize öğretmeni savundular. Bizi haksız çıkardılar eski matematik hocamız çok iyiydi ama bu yıl matematik derslerine girmiyor. Bir de bu hoca güzel ders anlatmıyor sizce sınıfça ne yapmalıyız bu hocaya karşı?
MEB'e şikayet ediceksiniz.

Cimere şikayet edersem bu sefer tc mi falan ister sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası

Tamam yapamayacağım ama bu sefer Cimere şikayet edersem bu sefer tc mi falan ister sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası
Toplu şikayet edin bir şey yapamaz o zaman tek sen eder isen gözler senin üstünde olur. Diğer arkadaşların da etsin rahatsız iseler tek başına uğraşma herkes kendini kurtarmanın peşinde su devirde.

Benim ortaokulumda pedofili hoca vardi ve aynen boyle yapiyodu bilemedim şimdi 😳😳😳

MEB'e şikayet ediceksiniz.
Eğer mebe şikayet edersem bu sefer meb den tc mi falan isterler sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası ben gizlice belli olmadan şikayet etmek istiyorum nasıl gizlice şikayet edeceğim

Toplu şikayet edin bir şey yapamaz o zaman tek sen eder isen gözler senin üstünde olur. Diğer arkadaşların da etsin rahatsız iseler tek başına uğraşma herkes kendini kurtarmanın peşinde su devirde
Sınıftaki diğer öğrenciler de şikayetçi bugün okula gitmedim ama yarın okula gidince arkadaşlarıma söylerim hep beraber topluca şikayet ederiz

Benim ortaokulumda pedofili hoca vardi ve aynen boyle yapiyodu bilemedim şimdi 😳😳😳
Bizimkide aynen öyle hatta ondan
daha beter

Son düzenleme:
Eğer mebe şikayet edersem bu sefer meb den tc mi falan isterler sonra benim şikayet ettiğimi öğrenirler bu sefer okuldaki Hocalar benle uğraşır özelliklede matematik hocası ben gizlice belli olmadan şikayet etmek istiyorum nasıl gizlice şikayet edeceğim

Sınıftaki diğer öğrenciler de şikayetçi bugün okula gitmedim ama yarın okula gidince arkadaşlarıma söylerim hep beraber topluca şikayet ederiz
Şikayet ederler ise ne ala. Dikkatli ol tüm oklar üzerine gelmesin. Satarlar ise seni sen sıkıntı yaşarsın.

Haklarını bilmen yeterli, yasalara göre yapmaması gereken bir şey yaptığın da bunun onu yüzüne söyleyip uyarırsan hiçbir şey yapamaz sana karşı.

Cimer öğrenci bilgilerini vermiyor. Soruşturmak için birini yolluyor. Zaten 5 10 öğrenci aynı şeyi söylerseniz iş baya ciddiyete biner.

Cimer öğrenci bilgilerini vermiyor. Soruşturmak için birini yolluyor. Zaten 5 10 öğrenci aynı şeyi söylerseniz iş baya ciddiyete biner.
gerçekten öyle değil mi hemen şimdi şikayet ediyorum ama ne zaman gelip hocayı soruştururlar birde soruşturmak için biri gelirse okul öğretmeni savunur para için

gerçekten öyle değil mi hemen şimdi şikayet ediyorum ama ne zaman gelip hocayı soruştururlar birde soruşturmak için biri gelirse okul öğretmeni savunur para için
Bunu bildikleri için öğrenciyi de dinliyorlar. Annem babam öğretmen oradan biliyorum. Annem sırf kopya çektirmedi diye cimer'e şikayet etmişti 1 tanesi. Hemen birini yolladılar. Öğrenciler annemi savununca öğrenci de şikayeti geri alıp özür dileyince olay kapanmıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,702
Üyeler
186,231
Son üye
AtomikPatlıcan
Geri