Akşam 8.00'da Biten Okul

Direk açığa geç, daha rahat edersin.

Öğrenci çok olunca sabahçı öğlenci sistemi getirmişler ilk kez bir lisede bu sistemin uygulandığını duydum işiniz zor

Virüs sebebiyle de olabilir.
Bizim okul meslek lisesi 1k falan öğrenci var koca koca 3 bölüm binası olmasına rağmen sınıflar tıklım tıklım 1800 kişiyi alacak bir okul düşünemiyorum sizin dediğiniz gibi corona tedbirleri kapsamındada olabilir

Son düzenleme:
Virüs sebebiyle de olabilir.
Virüs değil. Okul yeni açılmıştı ve ilk öğrencilerindenim ve okulda sadece 9. sınıf öğrencisi 450 civarı kişi vardı. Virüsden dolayı olsaydı keşke, emin ol hayatım kalmasın diyebilirdim.

Okulda saatleri oturtamadıkları için 4-5 kez ders programını değiştirdiler + okulda daha 12. sınıflar olmamasına rağmen okulda 1300 kişi var ve ben seneye 12. sınıf olacağım zaman 1700 kişi olacaktır toplam.
Ben başka okula nakil yaptırmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
yap

Sınavlara nasıl giriliyor + geçis sistemi nasıl?
Geçiş sistemi basit,
sen dersleri seçiyorsun. Her ders (değişebilir) 2 ila 12 puan arasında. Sen o derslerden geçtikçe puan geliyor. Dönem sonu puanın var 170 puan. Eğer yaparsan geçiyorsun. Basit sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınvalar şıklı. A-B-C-D-E diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

170 puan 4 yılı kapsıyor. O puanı ne kadar erken toplarsan, mesela 3 yılda topladın mezun oluyorsun. Güzel sistemi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,394
Üyeler
188,929
Son üye
SMMM
Geri