Adamın derdi saçı-sakalı kesmemek, küpeyi çıkarmamak değil arkadaşlar. Adamın derdi, bir eğitim-öğretim yerinde küfür ve hakarete uğraması. "Sen de kesseydin, niye dinlemiyorsun?" denecek bir şey değil bu. Tüm yazıyı üşenmeden okusaydınız, daha kim olduğunu bile bilmediği bir hocanın/müdürün ayak üstü ve çok da ciddi olmayan bir tavırla "sakalını kes" dediğini ve arkadaşımızın da bu yüzden fazla ciddiye almadığını anlardınız. Öğrenci için bu 1. uyarı desek bile, sonrasında müdürün odasında bu şekilde ağır küfür etmek yerine düzgünce uyarmalı öğretmenler. Hiçbir eğitim-öğretim görevlisi bir öğrenciye bu şekilde saygısız ve saldırgan söylemlerde bulunamaz. Buna izin verenler de, görmezden gelenler de, yapanlar da ceza almalıdır. Sizin bu "sen de kesseydin" deyişiniz, tacize uğrayan bir kadına "sen de öyle giyinmeseymişsin" demek gibi bir şey. Arkadaş zaten sorunun sakalı kesmekte olmadığını, düzgün ve ciddi bir uyarı yapılsaydı keseceğini belirtmiş. Lütfen tam okuyarak yorum yapın, boş boş muhabbetlere girmeyin.