350 TL Klavye Önerisi

Roan

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
350
Mümkünse blue switch olsun.

game power ogre rgb blue switch
Gamepowera bulaşmayın hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 300tlye tek renk yanan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.

Son düzenleme:
Gamepowera bulaşmayın hocam :)

Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi biraz

• Beğen
Reaksiyonlar: Roan
diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi biraz
Doğrudur hocam gamepower tarafında çok sorun yaşadım alınmaz bence.

Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
Blue switch ama sen bilirsin...

Ek olarak bunlar var.

Bu paraya da maalesef bu kadar oluyor. Bütçe ile dalga fln geçmiyorum sadece bütçe düşük olduğundan kaliteli olacak seçenekler azalıyor olanları da öneriyorum zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Roan
Blue switch ama sen bilirsin...

Ek olarak bunlar var.

Bu paraya da maalesef bu kadar oluyor. Bütçe ile dalga fln geçmiyorum sadece bütçe düşük olduğundan kaliteli olacak seçenekler azalıyor olanları da öneriyorum zaten.
Hocam onlar yerine bütçeyi bi tık yükseltip bunu alabilirim mesela. Bu markaları pek sevmiyorum zaten https://www.qp.com.tr/redragon-usas-k553-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi

Bu arada aliexpress de gezerken redragon fizz modelini de buldum anne pro ile benzerler bu da güzel klavye alıcak varsa da atıyım

Sorunlu olduğunu söylemelerine rağmen hala şu klavyeyi öneriyorsan küfür yemek istiyorsun demektir ?
başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alır

başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alır
Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?

Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?
kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.

kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.
Kul yapımı ne alaka ? Diğer ürünlerde sorun yaşanmıyor da bunda yaşanıyorsa bu kronik sıkıntılıdır ve senin bunu önermemen lazım daha 3 ay bile kullanmadan önermen yanlış.

Geri