i310100f ve 1660ti darboğaz

sistem hdd ye kurulu hiç ssd yok sadece 1 tb eski bir hdd var o da sürekli yüzde 100 çalışıyor zaten onu zaten değiştiricem de çözülmezse ne yaparım bilmiyorum 3 güne ram alıcam 14 15 güne de yeni bir ssd
%100'de çalışıyorsa çok büyük ihtimalle HDD sıkıntılı.

%100'de çalışıyorsa çok büyük ihtimalle HDD sıkıntılı.
sys main yazıyor o genelde yüzde 100 ya oyundan alt tab yapıyorum hop 100 google açıyom hop 100 her zaman 100 nerdeyse sorunlu olup olmadığına nerden bakabilirim yardımcı olabilir misin ?

sys main yazıyor o genelde yüzde 100 ya oyundan alt tab yapıyorum hop 100 google açıyom hop 100 her zaman 100 nerdeyse sorunlu olup olmadığına nerden bakabilirim yardımcı olabilir misin ?
HDD %100 sorunu yazarak çözüm bulabilirsin. Yaygın bir sorun aslında HDD'lerde.

sistem hdd ye kurulu hiç ssd yok sadece 1 tb eski bir hdd var o da sürekli yüzde 100 çalışıyor zaten onu zaten değiştiricem de çözülmezse ne yaparım bilmiyorum 3 güne ram alıcam 14 15 güne de yeni bir ssd
Sorun HDD de zaten gidip windowsu hdd ye kurmuşsun hata orada rame gerek bile yok düzgün bir 120GB SSD alıp windowsu ona kur.

HDD %100 sorunu yazarak çözüm bulabilirsin. Yaygın bir sorun aslında HDD'lerde.
health testi yaptım sağlığında pek sıkıntı yok ok yazıyor yüksel ihtimal artık yavaşlığından intel in sitesinden baktım bu neden olabilirmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun HDD de zaten gidip windowsu hdd ye kurmuşsun hata orada rame gerek bile yok düzgün bir 120GB SSD alıp windowsu ona kur.
direk 1 tb alıcam 15 güne,hdd yi tamamen atıcam da sistemin ssd de kurulu olmasının önemi ne oyunlar yine hdd de kurulu zaten sıkıntıyı o çıkarmıyor mu

İ3 10100F kullanmadım ama cinebenc single ve multi skorları İ7 7700'den yüksek görünüyor. Eğer bu işlemci gerçekten İ7 7700 seviyesindeyse, 1660Ti değil koy 2080 besler. Sorun işlemci değil ya yazılımda ya da diğer bileşenlerinde.

İ3 10100F kullanmadım ama cinebenc single ve multi skorları İ7 7700'den yüksek görünüyor. Eğer bu işlemci gerçekten İ7 7700 seviyesindeyse, 1660Ti değil koy 2080 besler. Sorun işlemci değil ya yazılımda ya da diğer bileşenlerinde.
ya harddiskten kaynaklı ya da ramden ikisini de alıcam 1 ay içinde ne olup bitiyorsa yazarız benim gibi başkaları da vardır belki problemleri böyle hallolur

health testi yaptım sağlığında pek sıkıntı yok ok yazıyor yüksel ihtimal artık yavaşlığından intel in sitesinden baktım bu neden olabilirmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

direk 1 tb alıcam 15 güne,hdd yi tamamen atıcam da sistemin ssd de kurulu olmasının önemi ne oyunlar yine hdd de kurulu zaten sıkıntıyı o çıkarmıyor mu
İşletim sistemi diski asıl zorlayan şey, o HDD de olmayınca oyunlar HDD de daha rahat çalışıyor. Ama hiç HDD olmaması en temizi tabi. Kronik sorunlu bir SSD alma yeter 😀

i310100f ve 1660ti ım var ve aldığımdan beri darboğaza girip duruyor bazen oyunlar saçma sapan kapanıyor bazen fps drobu giriyor çok fena cpu kullanımı her oyunda gpu yu geçiyor lol de bile cpu yu fazla kullanıyor ve ara sıra lol bile donup geri geliyo
lolu ekran kartından daha fazla cpu kullanması doğal bir şey lol tekli çekirdek ile çalışan bir oyun ekran kartının çok önemi kalmıyor işlemci sağlam ise

Evet arkadaşlar ram ve ssd yi aldım sistemi ssd ye de kurdum fakat halen oyunlarda darboğaz var hiç bir oyunda ekran kartı kullanımım 99 u görmüyor ram dual channel oldu ama hala aynı sorun ne olabilir düşünüp duruyorum bulamıyorum

i310100f ve 1660ti ım var ve aldığımdan beri darboğaza girip duruyor bazen oyunlar saçma sapan kapanıyor bazen fps drobu giriyor çok fena cpu kullanımı her oyunda gpu yu geçiyor lol de bile cpu yu fazla kullanıyor ve ara sıra lol bile donup geri geliyo
10105f var bende 1660 ti ile birlikte hiç oyunda takıldığını görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,735
Üyeler
192,784
Son üye
cRaig
Geri