144 -165 1 ms ıps veya va panel önerisi

Swers08

80+
Reaksiyon skoru
183
Bütçe
1800
Son düzenleme:
IPS

VA

Attığınız c24g2u modelinde ghosting sorunu var, benim attığımdada var fakat minimum seviyede.

IPS

VA

Attığınız c24g2u modelinde ghosting sorunu var, benim attığımdada var fakat minimum seviyede.
evet fazlasıyla ghosting var ben dell kulanıyorum gerçekten taş gibi ghosting hiç rahatsız etmiyort

HP X24ih ve Aoc 24g2u

IPS

VA

Teşekkür ederim sanırım va panel tercih etmeyeceğim eledim onu fakat ıps de attığınız modelde kararım ama hdmı 1.4 olması üretim yılı olarak 2019 olması beni biraz olumsuz etkiliyor ne gibi bi dezavantajı olur hdmı 1.4 olması ürünün ? 144 hz sorunsuz alınabilirmi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet fazlasıyla ghosting var ben dell kulanıyorum gerçekten taş gibi ghosting hiç rahatsız etmiyort
Bu modelde ghosting sorunu mu var ? Ips panelde .

HP X24ih ve Aoc 24g2u
hp güzel fakat parlaklık değeri 200 nit diğer bütün özellikleri bana cazip geliyor .

Teşekkür ederim sanırım va panel tercih etmeyeceğim eledim onu fakat ıps de attığınız modelde kararım ama hdmı 1.4 olması üretim yılı olarak 2019 olması beni biraz olumsuz etkiliyor ne gibi bi dezavantajı olur hdmı 1.4 olması ürünün ? 144 hz sorunsuz alınabilirmi .

Bu modelde ghosting sorunu mu var ? Ips panelde .
24G2U'da ghosting yok. hdmi 1.4 olması sorun yaratmaz 144hz alabilirsin.

Arkadaşlar

Fiyat olarak uygun olması ve taşıdığı özellikler itibariyle seçenek
1 : https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,805793252.html
2 : https://www.epey.com/monitor/aoc-24g2u.html
Ürünleri deneyimlemiş kişiler yorum yaparlarsa sevinirim .
Farklı önerilere açığım başımı ağrıtmayacak sorunsuz modellerden.
Ya daha dün Abdullah Abi uygun fiyatlı 1ms 165hz ips panel 27inch monitörün indirimde olduğunu hikayede paylaşmıştı 1700 1800 tl ydi sanırım bence indirimleri takip et çok daha iyi bisey bulabilirsin:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,827
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri