Laptopta Ram Slotu Var Mı

Ufecc

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptopumda Ram Slotları Varmı Nasıl Görebilirim Hangi Programla İçini Açmadan Çünkü İçini Açmak Çok Uğraştırıcı bir şey Ve İşin İçinden Çıkılmayacak Bir Çözüm Eğer Ram Slotum Varsa Ram Takviyesi Yapacağım 8 GB Ram Yetmiyor.

Laptopumda Ram Slotları Varmı Nasıl Görebilirim Hangi Programla İçini Açmadan Çünkü İçini Açmak Çok Uğraştırıcı bir şey Ve İşin İçinden Çıkılmayacak Bir Çözüm Eğer Ram Slotum Varsa Ram Takviyesi Yapacağım 8 GB Ram Yetmiyor.
görev yöneticisine gir performansa bas yukardan sonra belleğe bas orda kullanılan yuvalar var bak bakiyim kaç yazıyor orda

görev yöneticisine gir performansa bas yukardan sonra belleğe bas orda kullanılan yuvalar var bak bakiyim kaç yazıyor orda
1634761425015.png

Bu doğruyu söylüyormu ?

İçini açmak lazım. Veya internette çoğu modelin içinin açıldığı (RAM vs yükseltmek için) videolar var öyle bir video bulmaya çalış. Oradan kesin bilgi elde edebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer doğru modelin videosuna baktıysam 1 tane anakarta gömülü çıkartılamayan RAM ve 1 tane de boş RAM slotu var bilgisayarda.

Şuan kullandığınız ram 2x4 şeklinde değilse boşta 1 slot olması gerekiyor.

tamamdır 1 slot gömülü diğeri boşta vardı ona uygun ram aldım ve şuan bilgisayar rahatladı artık yeni ve güncel oyunlarda 8 gb ram yetmiyor ve ram gerçekten performans farkettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,490
Üyeler
195,642
Son üye
lordgrimm
Geri