En ucuza ram nerden bulurum?

Zozzi

80+
Reaksiyon skoru
82
Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 tl gibi

Gaming gecesinde oluyor cuma günleri takip et alırsınız ucuza

1634991786993.png

Yazan adama D30 atıyorsun.

Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 TL gibi
Gitti gidiyorda 400Tl'ye varda 25 daha koy bunu al daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı rami alma zorunluluğun yok.

Gitti gidiyorda 400Tl'ye varda 25 daha koy bunu al daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı rami alma zorunluluğun yok.
Kimse farklı belleklerin %100 uyumlu çalışacağını garanti edemez. Aynı belleği bile edemeyiz. Tabii bana sorsanız çalışır ama bunun sorumluluğunu niye alayım? Ayrıca LPX' in yanına ballistix aldırmak boşa 25 lira verdirmekten başka bir şey değil. Çünkü zaten OC yapmıyor yapsa dahi yapamayacak.

Kimse farklı belleklerin %100 uyumlu çalışacağını garanti edemez. Aynı belleği bile edemeyiz. Tabii bana sorsanız çalışır ama bunun sorumluluğunu niye alayım? Ayrıca LPX' in yanına ballistix aldırmak boşa 25 lira verdirmekten başka bir şey değil. Çünkü zaten OC yapmıyor yapsa dahi yapamayacak.
Herkesin yorumuna da bir şey yazma sorumluluğun yok ama maşallah yazıyorsun.

Kısmen Yanlış Bilgilendirme
Benim elimde corsair vengeance 8gb lpx 3000mhz ram var. Aynısından en ucuza nereden bulabilirim? Max 400 TL gibi
Evet RAM’i bulursan aynı markanın aynı raminden al mhz ve cl değerleri aynı olmazsa sıkıntı çıka(bilir)

Son düzenleme:
Akakçe sitesinden bakabilirsin en ucuz satılan yeri gösteriyor.

Çalışacağından emin misin İçindeki çipler farklı ise sorun olur. Salt frekans ve CL sorunsuz çalışmayı garanti etmez.

Geri