Mehmet_emin3
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum 8.000tl civarında digital edition veya blu-ray lı versiyonda olsa olur farketmez. Şu anda nerden bulabilirim.
MediaMarkt, Vatan, Teknosa gibi yerlerde genelde oluyor ürün. Fiyatı da normal düzeyde.Arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum 8.000tl civarında digital edition veya blu-ray lı versiyonda olsa olur farketmez. Şu anda nerden bulabilirim.
Stok yok diyor dostum, acaba mağazaya gidip baksam olur mu orada satış var midir?MediaMarkt, Vatan, Teknosa gibi yerlerde genelde oluyor ürün. Fiyatı da normal düzeyde.
Baktık ama çok mantiksiz geldi digital editionı 8.8kBen 7.999 liraya aldım hepsiburada’dan blu-ray versiyonunu. Oradan bakabilirsin
ama temmuz gibi almıştım
Mağazalarda oluyor genelde. Sitelerde stok yok.Stok yok diyor dostum, acaba mağazaya gidip baksam olur mu orada satış var midir?
Kaç tl dir tahmininceMağazalarda oluyor genelde. Sitelerde stok yok.
Sitede kaç TL yazıyorsa o. Fazlasını isteyemezler. Ama dijitalin stoğu çoğu mağazada yoktur onu diyim çok satıyor o model.Kaç TL dir tahminince
Sitede 8k yazıyordu galiba ama stok yok diyorrSitede kaç TL yazıyorsa o. Fazlasını isteyemezler.
Mağazalara direkt gidip bak. Hep stok yok sitede ama mağazadan alıyor millet, en kötü seni sıraya alıyorlar stok gelince veriyorlar cihazı.Sitede 8k yazıyordu galiba ama stok yok diyorr
Stok yok diyor dostum, acaba mağazaya gidip baksam olur mu orada satış var midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktık ama çok mantiksiz geldi digital editionı 8.8k
Balıkesirde yaşıyorum var mıdır stokMağazalara direkt gidip bak. Hep stok yok sitede ama mağazadan alıyor millet, en kötü seni sıraya alıyorlar stok gelince veriyorlar cihazı.
Bilmiyorum gidip bakmak gerekBalıkesirde yaşıyorum var mıdır stok