Hangi Komedyeni Tercih Edersin?

Hangi Komedyen?

• Tolga Çevik

• Cem Yılmaz

• Ata Demirer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mechanist

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,749
Dostlarım soru basit daha önce izlediyseniz ikisinden birini veya tanıyorsanız zaten seçiminiz hangisine gitmek olurdu ?
Benim kendi cevabım kesinlikle yıllardır takip ettiğim ve güldüğüö Tolga Çevik olacaktır.

Bana kalırsa Cem Yılmaz. Daha seviyeli bir komedyen bana kalırsa. Sonrasında da Tolga Çevik. En çok ikisini severim zaten, benim gözümde başka komedyen yoktur.

AYKUT ELMAS :D.

Üçünü de komik bulmuyorum. Kemal Sunal ve Aykut Elmas'dan başkası beni kolay kolay güldüremez.

Tolga Çevik'in çoğu esprisi diğerlerinden kaliteli ama bi Cem Yılmaz kadar güldürmüyor be.

Arada çok fark var ama. Aykut Elmas'ın stand-up yapacağını düşünmüyorum mesela. Komik tabii ancak bi' komedyen diyemem şahsen.

Denemeden bilemeyiz, bence o yetenek var onda :).

Tolga Çevik diyorum. Ama eskisi kadar gülmüyorum yeni bölümlere.

Üçünü de komik bulmuyorum. Kemal Sunal ve Aykut Elmas'dan başkası beni kolay kolay güldüremez.
Kemal Sunalı listeye koymamamın nedeni onu aynı kefeye koymuyor olmam o kendi başına yürüyen komedi ustası zaten :)

Ben kolay kolay gülebilen bir insan değilim ama gülünce de ağlarım. Cem Yılmaz diğerlerine göre beni bi tık daha iyi güldürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,120
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri