Netspeed'e Geçilirmi?

keroc47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.
Ekran görüntüsü 2021-10-27 182002.png

Millenicoma geçmeyide düşündüm ama 16mbps lik tarife var ve benim altyapıma fazla. Türknet de düşündüm ama türknette sadece fiberde iyi olduğunu öğrendim. Sizce netspeede geçmek mantıklımı?

Ben Türknet fiber, arkadaşım ise Türknet Vdsl kullanıyor. Memnunuz. Ama adsl nasıl bilemiyorum.

9 diyorlarsa alabileceğin max 3 5 arasıdır. Kablonet bak olmadı süperbox felan al

Milleni 16lıkla arasında ne kadar fiyat farkı var?

SuperBox bak.

Bu yılda bu hız aşırı düşük.
İleri zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Taşınana kadar idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklı netspeed geldi.

Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Alıntıyı görüntüle
Millenicoma geçmeyide düşündüm ama 16mbps lik tarife var ve benim altyapıma fazla. Türknet de düşündüm ama türknette sadece fiberde iyi olduğunu öğrendim. Sizce netspeede geçmek mantıklımı?
Para sıkıntısı yoksa Superbox, Redbox en mantıklısı.

Eğer öğrenciysen turknet senden kurulum ücretide almıyor. Öğrenci değilsen tanıdığın bir öğrenci varsa onun adına yap gitsin. Kurulum ücreti ödemezsin + 1 ay ücretsiz kullanırsın ve en güzeli taahhütsüz.

Para sıkıntısı yoksa Superbox, Redbox en mantıklısı.
Para konusunda çok bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Superbox vs alısam 2 sene boyunca kapattıramayacağım bu yüzden idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklısı netspeed geldi.

Para konusunda çok bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Superbox vs alısam 2 sene boyunca kapattıramayacağım bu yüzden idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklısı netspeed geldi.
O zaman Netspeed al geç hem eve gelmeden online olarakta geçebiliyorsun.

Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Alıntıyı görüntüle
Hocam hiçbir şirket size aldığınız paketteki hızı vermez. Siz herhangi bir sağlayıcıdan 8 mbps paketini alsanız da max 6, 7 mbps gelecektir. Sizin bide santrale olan uzaklığınızda çok fazla. Sorgulama sitesindeki değer ortalamadır. Ondan az da alabilirsiniz fazlada. Benim de önceden altyapım adsl idi. 8 mbps vodafone net kullanıyordum. Nasıl oluyorsa adamlar bana 8 mbps üstü internet veriyorlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,406
Üyeler
186,737
Son üye
muhammet0202
Geri