Yeni Meme Coin!!!!(HAMSTER COİN)

ust4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Merhabalar bugün sizlere yeni meme coin olan Hamster coin fırstından bahsedeceğim. Yakın bir zamanda twitter da gezerken bir tweet ile karşılaştım ve araştırmaya koyuldum bildiklerimi ve öğrendiklerimi paylaşayım. Kendisini Elon Musk bir tweetin de paylaştı ardından ise twitterın ceo su Jack aynı şekilde tweet olarak paylaştı.
Elon Musk: Jack: Başka bir olay da ise Simpsons bölümünde belli olmayan ama Hamster coin ile ilişkili olduğu düşünülen bir video yayınlandı : Gate io adlı bir kripto borsa sitesi ise Cadılar bayramı ve hamster la alakalı bir tweet attı ve Hamster coin nin twitter sayfası ise bunu paylaşarak bir mesaj ile cevap verdi :
Gate io : Hamster Coin : Belli bir süre sonra en iyi 10 BinanceChain sosyal sinyali en yüksek projeler arasında ilk 5 te yer almayı başardı : https://twitter.com/BNBSwap/status/1453008688986341396
Neden bu olanları anlatıyorum bildiğiniz üzere Elon Musk un kripto paralar üstünde belli bir etkisi var, bunu Jack in desteklemeside bunu daha çok kişi ye ulaşmasını sağladığını düşünüyorum. Simpsons bölümünde ise kendilerinin gelecek ile olan bağlarından dolayı bir fısılıtı dolaşmakta buna pek bel bağlamıyorum fakat sizinle paylaşmak istedim. Gate io ise Hamster Coin in bir borsa da yayınlanması anlamına geliyor olabilir, bu onun önün açılmasında bir etkendir. En iyi 10 BinanceChain sıralamasına gelecek olursak bu Hamster Coin in insanlar arasında sosyal bir anlam kazandığı anlamına geliyor böylece kendisinin gelişmesinde etken olacaktır tekrardan.
Kendisi Eylül 2021 den itibaren de CoinMarketCap de bulunmakta : https://coinmarketcap.com/tr/currencies/hamster/
Gerçekten sıkı çalışan bir ekipleri var daha gidecekleri çok yol var, Hele ki Binance gibi büyük borsalarda satılmaya başlayınca aynı Shıba ve Doge gibi o zaman da baya bir satım alım yapılacağını düşünüyorum.
Twitter Hesapları : https://twitter.com/_hamster_coin
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!
Eğer eksik bir bilgi verdiğimi düşünüyorsanız bana söyleyip eksiklerimi kapatmada yardımcı olabilirsiniz saolun.
Lütfen görüşlerinizi kibar bir dil ile ifade edin.

Kişilerin bakış açılarını bu yöne çekiyorlar bir nebze öyle de denebilir. Shıba ve doge de olduğu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, Shıba ve Doge örnek olabilir.
Bunları takip edip zengin olabilirsin aslında deneyen olmuş mudur

Bunları takip edip zengin olabilirsin aslında deneyen olmuş mudur
Yeni çıkan coinlerden para katlama oranın daha yüksek oluyor tabi ki de çünkü hacimleri hızlı bir şekilde genişliyor. Fakat dibi de görebilirsin,

Bu tarz coinlere uzun vadede güvenmiyorum.
Çok kolay zarar ve kar edebiliyorsun bu da benim için sıkıntı
Kar ve zarar oranı malesef fazla oluyor.

Bu tarz coinlere uzun vadede güvenmiyorum.
Çok kolay zarar ve kar edebiliyorsun bu da benim için sıkıntı
Hocam daha demin babam holo yerine shiba alsaydi ne kadar kâr edeceğini hesapladı. Gerçekten küçük sayılar değil. Meme coin fln ama uçuyor gidiyor. Uzun vadede evet güvenmemek lzm aslında.

Almak isteyen arkadaşlar için rehber niteliğinde izleyebilirsiniz :
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!

xhamster mı

Başka siteler tercihim oluyor

Umarım faydalı olmuştur, daha çok kişinin yararlanması için konuyu yarın yükseltcem tekrar alıp almamak size kalmış tabii ki de,
Yatırım tavsiyesi değildir!

1 Hafta sonra coin silinince olur gibi :D

1 Hafta sonra coin silinince olur gibi :D
İhtimalinin olmadığını düşünüyorum. Binance ceosu toplam üretiminin yarısını aldı diye biliyorum sağlam bir coin gibi duruyor arkasında duran kişilerde öyle

Geri