FİFA 22 BUGÜN İNDİRİME GİRERMİ

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
arkadaşlar fifa 22 almak isityorum bugünkü indirmlerde 200 tl ye kadar düşermi ?

İndirime girebilir. Daha ucuza almak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz.

arkadaşlar fifa 22 almak isityorum bugünkü indirmlerde 200 TL ye kadar düşermi ?
İmkansız
Daha yeni çıkan bir oyun ve deli gibi satıyor zaten. İndirime girmesine gerek yok. Aylar sonra belki %10 civarı indirime girer. O dediğin kadar indirim 5-6 ay sonra olur en erken

online da oynamak istiyorum teşekkürler
Almayı düşünüyor musunuz dediğim şekilde. Her hangi bir şekilde orijinalliği bozulmuyor kendiniz almış gibi oynuyorsunuz tek fark size hediye olarak göndermem oluyor.

Almayı düşünüyor musunuz dediğim şekilde. Her hangi bir şekilde orijinalliği bozulmuyor kendiniz almış gibi oynuyorsunuz tek fark size hediye olarak göndermem oluyor.
yok düşünmüyorum

Böyle konular iki üç gündür açılıyor indirime girermi felan burdakiler nerden bilsin konu açılmış gidip ordan bakın git gaben'e sor.. 🙂

Böyle konular iki üç gündür açılıyor indirime girermi felan burdakiler nerden bilsin konu açılmış gidip ordan bakın git gaben'e sor.. 🙂
sormamın sebebi fifa genellikle aynı aylarda indirime giriyor takip etmemediğim fiyatlar ıbilmiyorum biraz baktım internete ama güncel bi r bilgi bulamadım

arkadaşlar fifa 22 almak isityorum bugünkü indirmlerde 200 TL ye kadar düşermi ?
36b5a12d0cdbbc891e051bb8c5b9eebc.jpg

Yeterli olacağına inanıyorum

Pardon ındırımde degılmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,783
Üyeler
197,982
Son üye
erdemonline