- Reaksiyon skoru
- 1,853
Sayfaya girme zahmetinde bulunsaydınız...
Ee biz ne konusu açtık kardeşim.?
Çocukluğumun Oyunu Olsada O Bile Bu Kadar Etmez Ama Game Pass Sağ Olsun Ordan Bir Bakılır.299 TL ve 399 TL sürümleri mevcut. Sizce fiyatını hak ediyor mu=?
![]()
Age of Empires IV: Anniversary Edition on Steam
Celebrating its first year of delighting millions of global players, the award-winning and best-selling strategy franchise continues with Age of Empires IV: Anniversary Edition, putting you at the center of even more epic historical battles that shaped the world.store.steampowered.com
Bu oyun yeni çıkmamış diyenler için demiştim...Ee biz ne konusu açtık kardeşim.?
U torrentden inriilmezmi .d299 TL ve 399 TL sürümleri mevcut. Sizce fiyatını hak ediyor mu=?
![]()
Age of Empires IV: Anniversary Edition on Steam
Celebrating its first year of delighting millions of global players, the award-winning and best-selling strategy franchise continues with Age of Empires IV: Anniversary Edition, putting you at the center of even more epic historical battles that shaped the world.store.steampowered.com
indirilmezzzU torrentden inriilmezmi .d
2 ve 3 karışımı olmuş diyorlar yorumları okudum videolarda güzel.onu bunu bilmem ben AoE 2 oynarım arkadaş
banada sal 1 tane beaGüzel oyun. Steam indirdim.
gamepass nerden alıyoruzzzzgamepass te var ben indiriyorum şuanda
Evet , onu diyen arkadaşın yorumunu alıntılasan karışıklık olmazdıBu oyun yeni çıkmamış diyenler için demiştim...
Win10 da microsft store var oradan alıyorsunuz.gamepass nerden alıyoruzzzz
tarihi gördüm ama ben bu oyunu geçen sene de görmüştümBu oyun yeni çıkmamış diyenler için demiştim...