alınmaz . Bir oyuna 140 tl vermek saçma bence , eskiden indirimle 40 tl oyun şuanda 140 tl , vay beİndirim Epic Gamesde mevcut şuan 200 TL epicin verdiği Kuponlar İle 140 TL ye gelmektedir almayı düşenen arkadaşlar alamalı bence
Alınmaz mı? Diğer oyunlar için bilmem ama Rdr2 için 140₺ inanılmaz bir fiyatalınmaz . Bir oyuna 140 TL vermek saçma bence , eskiden indirimle 40 TL oyun şuanda 140 TL , vay be
RDR2 ne zaman 40 TL oldu?alınmaz . Bir oyuna 140 TL vermek saçma bence , eskiden indirimle 40 TL oyun şuanda 140 TL , vay be
ilk çıktığında efsane bir indirim vardı?RDR2 ne zaman 40 TL oldu?
Oyun ilk çıktığında alınırdı , indirimi fenaydı . O zaman param olmadıgından alamadım .Alınmaz mı? Diğer oyunlar için bilmem ama Rdr2 için 140₺ inanılmaz bir fiyat
Kardeşim sen Red Dead Online'dan bahsediyorsun bu oyun tam sürüm olanı. Birisi sadece online oynanıyor diğeri hikaye + online.ilk çıktığında efsane bir indirim vardı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun ilk çıktığında alınırdı , indirimi fenaydı . O zaman param olmadıgından alamadım .
galiba evetKardeşim sen Red Dead Online'dan bahsediyorsun bu oyun tam sürüm olanı.
ne zaman 40 tl ye düştüde almadık 40 tl olsaydı haberimiz olurdualınmaz . Bir oyuna 140 TL vermek saçma bence , eskiden indirimle 40 TL oyun şuanda 140 TL , vay be
Rdr hiç bir zaman o kadar düşmediilk çıktığında efsane bir indirim vardı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun ilk çıktığında alınırdı , indirimi fenaydı . O zaman param olmadıgından alamadım .
Online ı ilk çıktığında 40 tl idi ondan bahsediyor sanırımne zaman 40 TL ye düştüde almadık 40 TL olsaydı haberimiz olurdu
Eskide yaşamiyoz artıkalınmaz . Bir oyuna 140 TL vermek saçma bence , eskiden indirimle 40 TL oyun şuanda 140 TL , vay be