MrYılmazer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 372
tabii canım önlem felan yokZaten önlem yok, var mı şuanda. Herkes istediği gibi geziyor tozuyor.
tabii canım önlem felan yokZaten önlem yok, var mı şuanda. Herkes istediği gibi geziyor tozuyor.
Var mı? Allah için bana bir tane önlem gösterir misin? Sosyal mesafe falan mı önlem? O da kalmadı gerçi. En son ne zaman dışarı çıktın acaba merak ediyorum.tabii canım önlem felan yokistediğini yapıyor herkes
![]()
Önlem olsaydı günlük bu kadar vaka bu kadar ölüm olmazdı sadece bir maç için değerlendiremezsintabii canım önlem felan yokistediğini yapıyor herkes
![]()
yav kardeş tmm haklısınız fanboy gibi saldırdınızÖnlem olsaydı günlük bu kadar vaka bu kadar ölüm olmazdı sadece bir maç için değerlendiremezsin
Fanboylukla alakası yok galatasaraylı değilm bir kere. Söylediklerin aşırı saçma.yav kardeş tmm haklısınız fanboy gibi saldırdınız
hergün dışarıdayım sen hayal aleminde yaşıyon galiba :dVar mı? Allah için bana bir tane önlem gösterir misin? Sosyal mesafe falan mı önlem? O da kalmadı gerçi. En son ne zaman dışarı çıktın acaba merak ediyorum.
tmm sen haklısın gulüm , tek haklı sizsinizFanboylukla alakası yok galatasaraylı değilm bir kere. Söylediklerin aşırı saçma.
Taraftar arttıkça Moskova üzerinde yapacağımız baskı o kadar artar. Baskı arttıkça galibiyet alma ihtimalimiz artar.%100 kapasite ile puanın alakasını öğrenebilir miyim?
sdfdsadsafsasda nerde önlem var la kimsenin önlem aldığı falan yok git bi hastaneye bakalım doktorlarda bile yarım maske takılı ne anlatıyon sen tezahurat yapmaya giden seyirci mi maske takcak asdasdasdsadfyav kardeş tmm haklısınız fanboy gibi saldırdınız
Çok saçma bahane.Taraftar arttıkça Moskova üzerinde yapacağımız baskı o kadar artar. Baskı arttıkça galibiyet alma ihtimalimiz artar.
Galibiyet = Ülke puanını artı puan
Gülüm mü? :d Komiksin kardeşmhergün dışarıdayım sen hayal aleminde yaşıyon galiba :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tmm sen haklısın gulüm , tek haklı sizsinizbırak ta adam cevap versin atlama herşeye gulüm
![]()