Neler Yeni

GALATASARAY VS TFF %100 KAPASİTE

Besim Tibuk

80+ Gold
Kimsenin salgından haberi yok galiba , bazı müptezellerde alkışlıyor bu olayı :D yazık vallaha
Eğer 5 gün sonra izin verilmeyecek olsa haklı olursun ama 5 gün varken bu denli önemli bir maça karşın bunun yapılması..

şahin doğan

80+ Platinum

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
dostum aşılılara her şey serbest oldu da haberimiz mi yok ki , aşı %100 hastalığı önlemiyor hala salgın tehlikesi devam ediyor
Kanla böyle düşüneceksek tamamen taraftarız oynansın yüzde 50 gelirse de salgın var o zaman

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum aşılılara her şey serbest oldu da haberimiz mi yok ki , aşı %100 hastalığı önlemiyor hala salgın tehlikesi devam ediyor
Bjk her maç fulluyor ona sesiniz çıkmıyor ?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Kanla böyle düşüneceksek tamamen taraftarız oynansın yüzde 50 gelirse de salgın var o zaman
en azından bir önlem alıyorlar , hiç önlem almadan işler devam ederse kimse önünü alamaz maalesef , hele galatasaray gibi köklü kurumlar böyle yaparsa çok kötü bir örnek olur insanlar için

şahin doğan

80+ Platinum
en azından bir önlem alıyorlar , hiç önlem almadan işler devam ederse kimse önünü alamaz maalesef , hele galatasaray gibi köklü kurumlar böyle yaparsa çok kötü bir örnek olur insanlar için
5 gün sonra yapılacak olayı 5 gün erken yapıyor sadece bu durumda fazladan bir risk almıyor

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Galatasaray , Moskova maçı için TFF'ye %100 kapasite ile oynamak için başvuru yapmış Tff'de bunu reddetmiş. 1 saat önce Galatasaray %100 kapasite ile oynayacağını kamuoyuna duyurdu. Sizce TFF neden reddetti söz konusu ülke puanı hem de puana en çok ihtiyacımız olduğu zamanda ?
Haber kaynağı :
TFF De Beyin aranmaz Başarılar Galatasaray ve Beşiktaş

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Önlem mi? Hiç maça gitmedin sanırım. Yüzde 50 kapasiteliyken gs maçına gittim ve yine aynı şekilde kalabalık ve herkes dip dibeydi. O yüzden yüzde 100 veya 50 olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Önlem böyle alınmaz.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Önlem mi? Hiç maça gitmedin sanırım. Yüzde 50 kapasiteliyken gs maçına gittim ve yine aynı şekilde kalabalık ve herkes dip dibeydi. O yüzden yüzde 100 veya 50 olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Önlem böyle alınmaz.
Kimse umursamıyor ki yüzde 5 de olsa yüzde 100 de olsa bir fark yok taraftarlar uyaran da yok

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
tmm kardeş hiç önlem almaya gerek yok , salın herkezi istediğini yapsın :D

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar