GALATASARAY VS TFF %100 KAPASİTE

dostum aşılılara her şey serbest oldu da haberimiz mi yok ki , aşı %100 hastalığı önlemiyor hala salgın tehlikesi devam ediyor
Kanla böyle düşüneceksek tamamen taraftarız oynansın yüzde 50 gelirse de salgın var o zaman

dostum aşılılara her şey serbest oldu da haberimiz mi yok ki , aşı %100 hastalığı önlemiyor hala salgın tehlikesi devam ediyor
Bjk her maç fulluyor ona sesiniz çıkmıyor ?

Kanla böyle düşüneceksek tamamen taraftarız oynansın yüzde 50 gelirse de salgın var o zaman
en azından bir önlem alıyorlar , hiç önlem almadan işler devam ederse kimse önünü alamaz maalesef , hele galatasaray gibi köklü kurumlar böyle yaparsa çok kötü bir örnek olur insanlar için

en azından bir önlem alıyorlar , hiç önlem almadan işler devam ederse kimse önünü alamaz maalesef , hele galatasaray gibi köklü kurumlar böyle yaparsa çok kötü bir örnek olur insanlar için
5 gün sonra yapılacak olayı 5 gün erken yapıyor sadece bu durumda fazladan bir risk almıyor

Galatasaray , Moskova maçı için TFF'ye %100 kapasite ile oynamak için başvuru yapmış Tff'de bunu reddetmiş. 1 saat önce Galatasaray %100 kapasite ile oynayacağını kamuoyuna duyurdu. Sizce TFF neden reddetti söz konusu ülke puanı hem de puana en çok ihtiyacımız olduğu zamanda ?
Haber kaynağı :
TFF De Beyin aranmaz Başarılar Galatasaray ve Beşiktaş

Önlem mi? Hiç maça gitmedin sanırım. Yüzde 50 kapasiteliyken gs maçına gittim ve yine aynı şekilde kalabalık ve herkes dip dibeydi. O yüzden yüzde 100 veya 50 olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Önlem böyle alınmaz.

Önlem mi? Hiç maça gitmedin sanırım. Yüzde 50 kapasiteliyken gs maçına gittim ve yine aynı şekilde kalabalık ve herkes dip dibeydi. O yüzden yüzde 100 veya 50 olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Önlem böyle alınmaz.
Kimse umursamıyor ki yüzde 5 de olsa yüzde 100 de olsa bir fark yok taraftarlar uyaran da yok

tmm kardeş hiç önlem almaya gerek yok , salın herkezi istediğini yapsın :D

Geri