nasıl aklımı kullanabilirim

Aklını kullanabildiğin için burada cümle kurabilip bu konuyu açabiliyorsun.

nasıl mantıklı düşünen aklımı kullanan birisi olabilirim herhangi bir tavsiyeniz varmı
Önce uyku düzenine ve beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Konuşmaya başlamadan önce karşındakini sonuna kadar sabırla dinlemen lazım

Bir eylem yapmadan önce bir müddet düşün. Hangi seçeneği seçersen ne sonuçlar olacağını tahmin et. Sonrasında ona göre mantıklı kararı ver.

Önce uyku düzenine ve beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Konuşmaya başlamadan önce karşındakini sonuna kadar sabırla dinlemen lazım
Açıkçası uyku düzeni bence önemli değil. Günlük 4 saat uyuyorum son 2.5 haftadır sınav v.s şeylerden ve çok dinçim. Demir eksikliği, kan eksikliği gibi şeyler çok etki eder düşünme ve mantığa.

Açıkçası uyku düzeni bence önemli değil. Günlük 4 saat uyuyorum son 2.5 haftadır sınav v.s şeylerden ve çok dinçim. Demir eksikliği, kan eksikliği gibi şeyler çok etki eder düşünme ve mantığa.
Uykusuzluk çoğu kişide tahamülsüzlük, kolay şekilde öfkelenmeye sebep olur ve mantıklı işler yapman zorlaşir.

Konu her ne olursa olsun; işin olur, özel hayatın olur, eğitim hayatın olur; duygularının aklının önüne geçmesine izin vermemelisin. Geçmişteki tüm pişmanlıklarım bu öneriyi kendim uygulayamadığım için olmuştur. Kararlarını kalbine değil beynine danışarak verirsen aklını kullanabilen bir insan olursun. Tabii bu yaşa kadar edindiğimiz tecrübeler, ailemizden ve çevremizden gördüklerimiz de nasıl bir insan olacağımızı belirliyor. Önüne çıkan yol ayrımlarında her zaman mantıklı olanı seç, aklını kullanmış olursun. Tek diyebileceğim bu.

Birşeyi yapmadan önce şunu yapsam ne olur diye sonrasını düşün ona göre davran, eninde sonunda alışınca daha hızlı düşüneceksin.

Nasıl Beynimi Kullanabilirim Diyede Konu Açmassın Be 🤣😂🤣

Anlık Konu Sahibi.

Geri