Süper sonic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
nasıl mantıklı düşünen aklımı kullanan birisi olabilirim herhangi bir tavsiyeniz varmı
Önce uyku düzenine ve beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Konuşmaya başlamadan önce karşındakini sonuna kadar sabırla dinlemen lazımnasıl mantıklı düşünen aklımı kullanan birisi olabilirim herhangi bir tavsiyeniz varmı
Açıkçası uyku düzeni bence önemli değil. Günlük 4 saat uyuyorum son 2.5 haftadır sınav v.s şeylerden ve çok dinçim. Demir eksikliği, kan eksikliği gibi şeyler çok etki eder düşünme ve mantığa.Önce uyku düzenine ve beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Konuşmaya başlamadan önce karşındakini sonuna kadar sabırla dinlemen lazım
Uykusuzluk çoğu kişide tahamülsüzlük, kolay şekilde öfkelenmeye sebep olur ve mantıklı işler yapman zorlaşir.Açıkçası uyku düzeni bence önemli değil. Günlük 4 saat uyuyorum son 2.5 haftadır sınav v.s şeylerden ve çok dinçim. Demir eksikliği, kan eksikliği gibi şeyler çok etki eder düşünme ve mantığa.
ne alaka ciddi bir şey sordum böyle yazacaksan birdaha konuma cevap vermessen sevinirimNasıl Beynimi Kullanabilirim Diyede Konu Açmassın Be
Anlık Konu Sahibi.
Tmne alaka ciddi bir şey sordum böyle yazacaksan birdaha konuma cevap vermessen sevinirim
Sen kimsin la freud musun havalara bak artisBir eylem yapmadan önce bir müddet düşün. Hangi seçeneği seçersen ne sonuçlar olacağını tahmin et. Sonrasında ona göre mantıklı kararı ver.