Youtube İhtar Sorunu

sefilihtiyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Arkadaşlar bugün youtube da yayın açtım sadece oyun girdim. Chat e bile bakmadım. Sonra yayın birden kapandı ve biri bana ihtar atmış. Yazdım ona "Yayındaydın bende attım" dedi. Çok rahat bir şekilde ihtar atıyorlar resmen. Zaten çok abonem yok. Sildim videoları. Videoları silince daha ihtar atabiliyor mu ?
Screenshot_16.png

Hak talebinin nedeni ne? Ona baktın mı?

Ona nasıl bakacağımı bilmiyorum hiç yemedim çünkü. Söyler misin ?
SS attığın küçük pencerede "Manuel Olarak Tespit Edildi"nin sağında uyarı ünlem işareti var. Fareyi onun üstüne götür orada açıklar. Telefonda olduğum için ancak böyle anlayabiliyorum.

İhtar attığına göre kanıtlamış. İtiraz edebilirsiniz ama kazanacağınızı sanmıyorum.
söyledim ona ama daha fazla yazarsan 2. ihtarı atarım diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk bide vidoları silince atamıyor ihtar değilmi

söyledim ona ama daha fazla yazarsan 2. ihtarı atarım diyor
O ihtarı neye göre atacakmış? Bu arada YT gibi saçma sapan ihtar politikası olan bir yerde yayın yapmayın. Ben 21 Temmuz da video yayınladım, adam 22 Temmuzda benim videomun aynısını yayınlamış bana telif attı ve itirazlarım kabul olmadı.

O ihtarı neye göre atacakmış? Bu arada YT gibi saçma sapan ihtar politikası olan bir yerde yayın yapmayın. Ben 21 Temmuz da video yayınladım, adam 22 Temmuzda benim videomun aynısını yayınlamış bana telif attı ve itirazlarım kabul olmadı.
Doğru söylüyorsun aslında knk. Videoda atmicam zaten derslerim yoğun

Geri