GTX 1650s 4GB vs RX580

1650S daha güçlü.

Bilmiyorsa açabilir.
aga internete yazdı mı yüzlerce açılmış konu bulabilir ya da YouTube yazsa hangisinin dhaa güçlü olduğunu görebilir araştırmadan konu açmak bana kolaya kaçmak geliyor

Bana göre rx580 8gb ise rx580 ama öbür türlü kesinlikle gtx1650S

1650S.

aga internete yazdı mı yüzlerce açılmış konu bulabilir ya da YouTube yazsa hangisinin dhaa güçlü olduğunu görebilir araştırmadan konu açmak bana kolaya kaçmak geliyor
Zaten burası bir saat boyunca araştırma yapmak yerine bilirkişiye sormak için var kriterlerine uygun değilse yapacak bişey yok🙌

Zaten burası bir saat boyunca araştırma yapmak yerine bilirkişiye sormak için var kriterlerine uygun değilse yapacak bişey yok🙌
Canlarım ben diyorumki hiç araştırmadan yazmayın buraya bu şekilde 5-10 kişi yakın zamanda konu açsa internetten araştırmasına rağmen bulamayacağı ya da gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların konularının çok altlara düşme ya da gözden kaçma durumu var tek bir google araması ile ulaşılabilecek şeylerin hemen sorulmasındansa araştırılıp akla takılan detayların sorulması taraftarıyım ama neyse kimse spoon feed yapmaktan rahatsız olmuyorsa beni ilgilendirmez günün sonunda

Geri