Bilmiyorsa açabilir.aga şu konuyu açmayın artık yeter ya 1650s daha mantıklı abi 580 8 GB olsa bile 1650s al geç
aga internete yazdı mı yüzlerce açılmış konu bulabilir ya da YouTube yazsa hangisinin dhaa güçlü olduğunu görebilir araştırmadan konu açmak bana kolaya kaçmak geliyor1650S daha güçlü.
Bilmiyorsa açabilir.
O zaman cevap yazma.aga internete yazdı mı yüzlerce açılmış konu bulabilir ya da YouTube yazsa hangisinin dhaa güçlü olduğunu görebilir araştırmadan konu açmak bana kolaya kaçmak geliyor
Zaten burası bir saat boyunca araştırma yapmak yerine bilirkişiye sormak için var kriterlerine uygun değilse yapacak bişey yokaga internete yazdı mı yüzlerce açılmış konu bulabilir ya da YouTube yazsa hangisinin dhaa güçlü olduğunu görebilir araştırmadan konu açmak bana kolaya kaçmak geliyor
inno3d gtx 1650sArkadaşlar sizce hangisi daha iyi Ryzen 5 1600AF ile?
Canlarım ben diyorumki hiç araştırmadan yazmayın buraya bu şekilde 5-10 kişi yakın zamanda konu açsa internetten araştırmasına rağmen bulamayacağı ya da gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların konularının çok altlara düşme ya da gözden kaçma durumu var tek bir google araması ile ulaşılabilecek şeylerin hemen sorulmasındansa araştırılıp akla takılan detayların sorulması taraftarıyım ama neyse kimse spoon feed yapmaktan rahatsız olmuyorsa beni ilgilendirmez günün sonundaZaten burası bir saat boyunca araştırma yapmak yerine bilirkişiye sormak için var kriterlerine uygun değilse yapacak bişey yok![]()