Android Fiyatına göre en iyi telefon ? [ S20 FE REHBERI ]

Flowy*

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
MERHABALAR BU REHBERIMIZDE ŞU SORULARINIZI YANITLAYACAĞIM . O ZAMAN BAŞLAYALIM .
1
) s20fe gerçekten iyi mi??
- evet , iyidir . Özellikleri kısacası 865 li bir telefon ve kamerası iyidir . Sadece 5300 TL'ye sahip oluyorsun .

2 ) S20fe nin ön kamerasında sıkıntımı var?
- evet , doğrudur . Kameranın yazılımından kaynaklanan bir sıkıntıdan dolayı saçma bir makyaj efekti veriyor , ancak arka kameralar sağlamdır .

3 ) 865 işlemcide kısıtlama varmıdır ?
- Evet birazcık kısıtlama vardır , bu ise samsungun yazılımından kaynaklanan bir hatadır ancak Oyunlarda fps drop yedirmeyecek bir telefondur , her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır

4 ) S20 fe nin 4500 mAh Beni Gün boyu idare eder mi? ?
- Evet , Normal bir kullanıcıysanız idare eder ancak oyuncuysanız 3-4 saat sonra pili bitecektir ve şarj süresinide hesaba katarak almalısınız

5 ) S20FENİN kutusundan neler çıkıyor ?
- S20 FE telefonu
- 15 w hızlı şarj

- fazlası varda gerek yok onlara .

6 ) S20 FE 25w hızlı şarjı varken neden kutudan 15w çıkıyor ?
- Sebebi , Samsungun Fiyat politikasından kaynaklıdır . Cidden bir telefonun şarjından kısmak çok kötü bir şey bir orjinal 25 w hızlı şarj adaptörü [ Samsungun ] 250-350 arasında geziniyor .

7 ) Son Olarak Özelliklerden bahsedermisin ?

- Evet bahsedeyim ;
İşlemci ; Snapdragon 865 / Exynos 990 [ hala var ancak alınmaz ]
Depolama ve Ram Seçenekleri ; 128 GB/6 GB YADA 256 GB / 8 GB SEÇENEKLERI BULUNUYOR
RENK SEÇENEKLERIMIZ ; BEYAZ , KIRMIZI , lacivert , Mor , Yeşil
KAMERA ; 12 MP 1.8 diyafram açıklığı bulunuyor [ SAKIN MP DEĞERINE KANMAYIN SENSÖREDE BAKIN VE DİĞER KAMERALARDAN BAHSETMEK İSTEMİYORUM ]
Batarya ; 4500 mAh ve 25 w hızlı şarjı bulunuyor , kutudan 15 w çıkıyor .

8 ) SİZİN SORULARINIZ NELERDIR ONLARI YAZARSANIZ BEN CEVAPLARIM . IYI GUNLER .

aynı konuyu dün de açmadın mı?

MERHABALAR BU REHBERIMIZDE ŞU SORULARINIZI YANITLAYACAĞIM . O ZAMAN BAŞLAYALIM .
1
) s20fe gerçekten iyi mi??
- evet , iyidir . Özellikleri kısacası 865 li bir telefon ve kamerası iyidir . Sadece 5300 TL'ye sahip oluyorsun .

2 ) S20fe nin ön kamerasında sıkıntımı var?
- evet , doğrudur . Kameranın yazılımından kaynaklanan bir sıkıntıdan dolayı saçma bir makyaj efekti veriyor , ancak arka kameralar sağlamdır .

3 ) 865 işlemcide kısıtlama varmıdır ?
- Evet birazcık kısıtlama vardır , bu ise samsungun yazılımından kaynaklanan bir hatadır ancak Oyunlarda fps drop yedirmeyecek bir telefondur , her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır

4 ) S20 fe nin 4500 mAh Beni Gün boyu idare eder mi? ?
- Evet , Normal bir kullanıcıysanız idare eder ancak oyuncuysanız 3-4 saat sonra pili bitecektir ve şarj süresinide hesaba katarak almalısınız

5 ) S20FENİN kutusundan neler çıkıyor ?
- S20 FE telefonu
- 15 w hızlı şarj

- fazlası varda gerek yok onlara .

6 ) S20 FE 25w hızlı şarjı varken neden kutudan 15w çıkıyor ?
- Sebebi , Samsungun Fiyat politikasından kaynaklıdır . Cidden bir telefonun şarjından kısmak çok kötü bir şey bir orjinal 25 w hızlı şarj adaptörü [ Samsungun ] 250-350 arasında geziniyor .

7 ) Son Olarak Özelliklerden bahsedermisin ?

- Evet bahsedeyim ;
İşlemci ; Snapdragon 865 / Exynos 990 [ hala var ancak alınmaz ]
Depolama ve Ram Seçenekleri ; 128 GB/6 GB YADA 256 GB / 8 GB SEÇENEKLERI BULUNUYOR
RENK SEÇENEKLERIMIZ ; BEYAZ , KIRMIZI , lacivert , Mor , Yeşil
KAMERA ; 12 MP 1.8 diyafram açıklığı bulunuyor [ SAKIN MP DEĞERINE KANMAYIN SENSÖREDE BAKIN VE DİĞER KAMERALARDAN BAHSETMEK İSTEMİYORUM ]
Batarya ; 4500 mAh ve 25 w hızlı şarjı bulunuyor , kutudan 15 w çıkıyor .

8 ) SİZİN SORULARINIZ NELERDIR ONLARI YAZARSANIZ BEN CEVAPLARIM . IYI GUNLER .

güzel rehber

Yazıyı küçültsen?

SD865'li versiyonu Türkiye'ye ilk geldiğinde çok az kişi fark etmişti, Samsung Store'lar 8GB/256GB versiyonunu elden 5000-5250 TL'ye sattılar.

Ne zaman ki yayıldı, Youtube'da videoları çekilmeye başlandı, fiyatı 6000 TL'ye yükseldi. Yine de Android isteyenler için piyasa koşullarında alınabilecek bir cihaz.

Eline sağlık.

eski rehberlerimde yazılar küçük olurdu hep ondan dolayı kimse göremedeği için ben yazdım büyük bu yazıları .
Dostum bu aşırı büyük yalnız birazcık daha küçültürsen daha iyi olur.

Çok ilgi alanım değil ama eline sağlık. :D

Teşekkürler, tam ihtiyacım olduğu dönemde önüme çıkan güzel bir konu. :)

Geri