Öneri Parallel Finance Waitlist/Airdrop ücretsiz coin dağıtımı

Reaksiyon skoru
140
(Bu airdropa katılmanızı öneririm çünkü ücretsiz dağıtacaklar, bunun yanı sıra trustwallet cüzdanını sadece bunun için değil yakın bir süre içinde bundan çok daha büyük meblağ kazandıracak airdrop var, onu da paylaşacağım bunun süresi kısa diye erken paylaştım. Diğerinde de gerekli olacak Trustwallet, ilki budur ikincisini hem bu konuya ekleyeceğim hem de konu açacağım.)

(12.11.2021 son tarihtir.)
Arkadaşlar "Parallel Finance(PARA)" airdropundan faydalanmak için yapmanız gerekenleri altta hem yazılı hem görsel anlatım ile paylaştım.
Gleam Formuna gitmek için kullanacağınız link(Referanslı): https://wn.nr/XXR5LE
Sitesinden ve twitter sayfasından referanssız link bulamadım.

ilk paylaşım.jpg
ikinci paylaşım.jpg

Linke tıkladığınızda ilk olarak üstteki ekran gelecektir o bilgileri girdikten sonra altındaki görevler ekranı gelecektir, Görevleri tamamladıktan sonra katılım işleminiz bitmiş oluyor.

Polkadot cüzdan adresi nedir? Nasıl oluşturulur?
İlk ekranda karşınıza çıkan cüzdan adresi bilgisini , cüzdan oluşturarak gireceğiz.

Play store ya da app storeden TrustWallet uygulamasını indiriyorsunuz ve kayıt işlemlerine başlıyorsunuz. Kayıt olurken aşırı önemli olan bir olay var size 12 adet tohum kelime verecektir bu kelimeleri unutmamalı ve kaybetmemelisiniz. Bu yüzden bunu güvenli bir yere not alınız.

1playstore.jpg
2cüzdan oluştur.jpg

Kayıt işlemini bitirdiniz ve alttaki ekrana geldiyseniz sırasıyla;
Sağ üsteki işarete tıklayıp Polkadot (DOT) coininin yanındakini aktif hale getirin sonrasında geriye basarak ana ekrana dönün.
Ana ekrana Polkadot coini gelmiş olmalı bu coine tıklayın, çıkan ekranda kopyala yazısına basarak Polkadot adresini kopyalayın.

Screenshot_1.jpg
Screenshot_3.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_5.jpg

Bunu en başta "Wallet Address, Polkadot Wallet Address" yazan yere yapıştırıyoruz.
Ad soyad, Mail ve Cüzdan adresini girdikten sonra alttaki sayılara tıklamadan mavi butona basıp ilerliyoruz.
Karşınıza çıkan görevleri yapıp "Parallel Finance" coininden faydalanabilirsiniz.

ilk paylaşım.jpg

Biraz bildiğim kadarıyla bilgilendireyim;
Coin henüz piyasaya çıkmadı https://coinmarketcap.com/tr/currencies/parallel-finance/ sitesinden takip edebilirsiniz,
Bir DeFi projesi, Total Tokens: 10,000,000,000 adet , kısaltması PARA ,

İlgili web siteleri ve sayfaları;
Web sitesi
: https://parallel.fi/index.html
Twitter Sayfası : https://twitter.com/parallelfi

(Bu airdropa katılmanızı öneririm çünkü ücretsiz dağıtacaklar, bunun yanı sıra trustwallet cüzdanını sadece bunun için değil yakın bir süre içinde bundan çok daha büyük meblağ kazandıracak airdrop var, onu da paylaşacağım bunun süresi kısa diye erken paylaştım. Diğerinde de gerekli olacak Trustwallet, ilki budur ikincisini hem bu konuya ekleyeceğim hem de konu açacağım.)

(12.11.2021 son tarihtir.)
Arkadaşlar "Parallel Finance(PARA)" airdropundan faydalanmak için yapmanız gerekenleri altta hem yazılı hem görsel anlatım ile paylaştım.
Gleam Formuna gitmek için kullanacağınız link(Referanslı): https://wn.nr/XXR5LE
Sitesinden ve twitter sayfasından referanssız link bulamadım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Linke tıkladığınızda ilk olarak üstteki ekran gelecektir o bilgileri girdikten sonra altındaki görevler ekranı gelecektir, Görevleri tamamladıktan sonra katılım işleminiz bitmiş oluyor.

Polkadot cüzdan adresi nedir? Nasıl oluşturulur?
İlk ekranda karşınıza çıkan cüzdan adresi bilgisini , cüzdan oluşturarak gireceğiz.

Play store ya da app storeden TrustWallet uygulamasını indiriyorsunuz ve kayıt işlemlerine başlıyorsunuz. Kayıt olurken aşırı önemli olan bir olay var size 12 adet tohum kelime verecektir bu kelimeleri unutmamalı ve kaybetmemelisiniz. Bu yüzden bunu güvenli bir yere not alınız.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kayıt işlemini bitirdiniz ve alttaki ekrana geldiyseniz sırasıyla;
Sağ üsteki işarete tıklayıp Polkadot (DOT) coininin yanındakini aktif hale getirin sonrasında geriye basarak ana ekrana dönün.
Ana ekrana Polkadot coini gelmiş olmalı bu coine tıklayın, çıkan ekranda kopyala yazısına basarak Polkadot adresini kopyalayın.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Bunu en başta "Wallet Address, Polkadot Wallet Address" yazan yere yapıştırıyoruz.
Ad soyad, Mail ve Cüzdan adresini girdikten sonra alttaki sayılara tıklamadan mavi butona basıp ilerliyoruz.
Karşınıza çıkan görevleri yapıp "Parallel Finance" coininden faydalanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Biraz bildiğim kadarıyla bilgilendireyim;
Coin henüz piyasaya çıkmadı https://coinmarketcap.com/tr/currencies/parallel-finance/ sitesinden takip edebilirsiniz,
Bir DeFi projesi, Total Tokens: 10,000,000,000 adet , kısaltması PARA ,

İlgili web siteleri ve sayfaları;
Web sitesi
: https://parallel.fi/index.html
Twitter Sayfası : https://twitter.com/parallelfi
Show haber
3.Thodex olayı yaşandı şok oldu.

Geçenlerde konu açtığımda (raintürk) akbaba gibi başıma üşüşen gudubet insanlar neredesiniz ?

Show haber
3.Thodex olayı yaşandı şok oldu.
:D Sizden bir şey çıksa zaten yazmazdım bu sayede Show haber avucunu yalar , airdrop mantığı katılım sağlarsan onlarda belirtmiş olduğun adrese gönderir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde konu açtığımda (raintürk) akbaba gibi başıma üşüşen gudubet insanlar neredesiniz ?
Beni pek alakadar etmese de burada ister yaparlar ister yapmazlar, bunun gibi bir tane daha paylaşacağım ama onun kazancı daha büyük bunun ki belirsiz isteyen alır lafın kısası hiç yoktan geliyor sonuçta

Beni pek alakadar etmese de burada ister yaparlar ister yapmazlar, bunun gibi bir tane daha paylaşacağım ama onun kazancı daha büyük bunun ki belirsiz isteyen alır lafın kısası hiç yoktan geliyor sonuçta
Ya yok, lafım sana değil zaten. Geçenlerde raintürkün airdropunu paylaştım. Bir görsen :) Herkes akbaba gibi üşüştü. Bakma cidden bu forumdan sıkıldım. Eğer biraz sözün, muhabbetin varsa kralsın, yoksa hemen dışlanırsın.

Ya yok, lafım sana değil zaten. Geçenlerde raintürkün airdropunu paylaştım. Bir görsen :) Herkes akbaba gibi üşüştü. Bakma cidden bu forumdan sıkıldım. Eğer biraz sözün, muhabbetin varsa kralsın, yoksa hemen dışlanırsın.
Airdrop da eğer ki onlardan bir şey çıkmıyorsa ne kaybedeler ki yapmaları için, yatırım yapmış oluyorlar hiç yoktan. Tabi ki katılıp katılmamalarıda kendilerine kalmış oluyor.

Airdrop da eğer ki onlardan bir şey çıkmıyorsa ne kaybedeler ki yapmaları için, yatırım yapmış oluyorlar hiç yoktan. Tabi ki katılıp katılmamalarıda kendilerine kalmış oluyor.
Merkeziyetsizliğin getirdiği airdrop mantığını çözememiş kişiler gelip bize akıl veriyor. Ben de sırf bu yüzden bıraktım burada bilgilendirmeyi ama çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ne kadar geleceğine dair bilgi mevcut mu?,

Merkeziyetsizliğin getirdiği airdrop mantığını çözememiş kişiler gelip bize akıl veriyor. Ben de sırf bu yüzden bıraktım burada bilgilendirmeyi ama çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ne kadar geleceğine dair bilgi mevcut mu?,
Benim ilk paylaşımım, hem ben hem katılanlar cebinden para çıkmadan yatırım yapmış oluyor, proje güzel DOT ağında çıkıyor ve dolaşımdaki arzı sınırlı olacak. Token ekonomisinden anladığım kadarıyla bir çoğu ekipde ve yatırıcımlarında olacak ve zaman içinde piyasaya sürülecek. En başta yani piyasaya çıktığı ilk yıllar dolaşımdaki miktarı az olacak bu da fiyatını yukarı taşır. Davet etme haricinde tüm görevleri bitirdiğinde 34 PARA coin kazanmış oluyorsun. Davet ederek de bu sayıyı arttırıyorsun.

Bunu paylaşma sebebim süresi az kaldı ve Trustwallet gerekiyordu ama kısa sürede halledilebilir. Buna katılanlar hem bu konuya ekleyeceğim hem de yeni konu olarak açacağım bir tane daha airdrop var yine Trustwallet gerektiriyor ve getirisi/ yatırımı aşırı güzel olacak. İstediğim ikisinede katılsınlar her birinden yatırım yapmış olsunlar ceplerine en kötü donanım parçası, aksesuar alabilecek para girmesi. Ben uzun vade bırakacağım. Neyse umarım gören katılırda faydalanır hem buna hem paylaşacağım diğer airdropa,

İstediği bilgileri doğrulama yapacak mı? 18 yaş limiti yok galiba anladığım kadaıyla. Trust Wallet'ı biliyorum. İstemiyor anladığım kadarıyla doğru mudur?

@I AM SHERLOCKED Arkadaş çağırmayı yapamıyorum. Onu yapmasak olur mu?

Raintürk'ün 200 liralık airdropunu ilk görenlerdenim. Ama borsa yeniydi ve bir olayı var mı göremedim. O yüzden sorumluluk almadım. Güvenli midir sizce? Kimlik bilgilerini çalar mı?

Son düzenleme:
İstediği bilgileri doğrulama yapacak mı? 18 yaş limiti yok galiba anladığım kadaıyla. Trust Wallet'ı biliyorum. İstemiyor anladığım kadarıyla doğru mudur?

@I AM SHERLOCKED Arkadaş çağırmayı yapamıyorum. Onu yapmasak olur mu?

Raintürk'ün 200 liralık airdropunu ilk görenlerdenim. Ama borsa yeniydi ve bir olayı var mı göremedim. O yüzden sorumluluk almadım. Güvenli midir sizce? Kimlik bilgilerini çalar mı?
İlk sorun için yaş limiti yok, trustwallet kyc istemediği için her yaş grubu yapabilir kişisel bilgini talep etmiyor.
Görevleri yapmanız yeterli arkadaş davet etme isteğe bağlı, ister et ister etme.

+20 puanı almazsak verirler yine de doğru mu anladım?

İkinci airdropu da gönder gelsin. :D
Evet yaptığın diğer görevlerin kadar coini verirler, diğeri için video çekeceğim hem de ss alacağım süresi var, mümkünse herkes yapar ve beklenildiği gibi bu ay sonu piyasaya çıkarda dedikleri fiyattan forumdaki herkes yeni bir pc parası elde eder

Evet yaptığın diğer görevlerin kadar coini verirler, diğeri için video çekeceğim hem de ss alacağım süresi var, mümkünse herkes yapar ve beklenildiği gibi bu ay sonu piyasaya çıkarda dedikleri fiyattan forumdaki herkes yeni bir pc parası elde eder
Çabık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,292
Üyeler
197,657
Son üye
eres
Geri