The forest oynarken ekranin gitmesi

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Arkadaş ile the forest oynarken bir süre sonra ekrana siyahlık gelip gidiyor ardından tüplü tv lerde sinyal olmayınca gelen karıncalanan ekran tarzi bir şey oluyor ve kapatmadan düzelmiyor mecburen fişini çekiyorum böyle devam edersem pc nin parçasına zarar vericem diye korkuyorum acaba vga kablosunu taktigim dönüştürücü de bir sorunmu var ??

Arkadaş ile the forest oynarken bir süre sonra ekrana siyahlık gelip gidiyor ardından tüplü tv lerde sinyal olmayınca gelen karıncalanan ekran tarzi bir şey oluyor ve kapatmadan düzelmiyor mecburen fişini çekiyorum böyle devam edersem pc nin parçasına zarar vericem diye korkuyorum acaba vga kablosunu taktigim dönüştürücü de bir sorunmu var ??
Büyük ihtimalle dönüştürücü sorunu var. Diğer zamanlarda da aynı sorunu yaşıyor musun?

Büyük ihtimalle dönüştürücü sorunu var. Diğer zamanlarda da aynı sorunu yaşıyor musun?
Şuana kadar sadece the forest oynarken yaşadım aoe 2 definitive edition giriyorum ara sira onda hiç yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi 2 ay önce aldım bir sorun yoktur bence ama monitör eski dönüştürücü de 2 ay önce almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

The foresti de uzun süreli oynadığımda (2 saat) yaşıyorum bu sorunu, dönüştürücü ısınıyor baya

Bunu almıştım hocam

Ekler

• IMG_20211115_113910.jpg
    IMG_20211115_113910.jpg
    113.2 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Bana da dönüştürücü kaynaklı gibi geliyor sistemde bir sorun olduğunu sanmıyorum
Bana güzel bı dönüştürücü önerebilir misin hocam Ama hepsinde bozulma ihtimali varsa bunun aynısını alim

Bana güzel bı dönüştürücü önerebilir misin hocam Ama hepsinde bozulma ihtimali varsa bunun aynısını alim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,111
Üyeler
197,621
Son üye
buqra34
Geri