Yeni yaptığım Gta V sinematik | You

wozly

80+
Reaksiyon skoru
168
Merhabalar , yeni yapmış olduğum cinematic videomu sizin ile paylaşmak istedim :

Video Linki

Adsz.png

Güzel olmuş ama 18. saniyede vurulan adamın arkaya doğru fırlaması biraz saçma duruyor.

Görüntüleri alırken gta içerisinde ne kadar özgürsünüz bilemiyorum belki sizi kısıtlıyordur bazı kamera vs konularda ama onların dışında sonuç gerçekten başarılı gözüküyor elinize sağlık. :peepokalp:

birkaç trailer ile animasyonları vs yapıyoruz , sonrasında kayıt alıp kamera açısı veriyorum render altıkdan sonrada videoyu editliyorum :)
bende düşünüyorum da anlaşılan baya meşakkatli bir şey ne kadar zamanınızı aldı yapmak

Güzel olmuş ama 18. saniyede vurulan adamın arkaya doğru fırlaması biraz saçma duruyor.
Shotgun etkisiyle Gta'nın fiziği sonucu öyle oldu pek bir şey yapamadım :/
Görüntüleri alırken gta içerisinde ne kadar özgürsünüz bilemiyorum belki sizi kısıtlıyordur bazı kamera vs konularda ama onların dışında sonuç gerçekten başarılı gözüküyor elinize sağlık. :peepokalp:
yani , neredeyse tamamen özgürüz diybilirim fakat kamera açıları oynadıkça bozuluyor her gün yeni açılar deniyorum <3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende düşünüyorum da anlaşılan baya meşakkatli bir şey ne kadar zamanınızı aldı yapmak
Render süreleri vs dahil 4-5 saatimi aldı , hikaye vs odaklı videolar daha uzun sürüyor.

güzel olmuş tebrik ederim umarım zamanla çok daha iyisini yaparsınız

Shotgun etkisiyle Gta'nın fiziği sonucu öyle oldu pek bir şey yapamadım :/

yani , neredeyse tamamen özgürüz diybilirim fakat kamera açıları oynadıkça bozuluyor her gün yeni açılar deniyorum <3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Render süreleri vs dahil 4-5 saatimi aldı , hikaye vs odaklı videolar daha uzun sürüyor.
Eline sağlık her koşulda sonuç güzel gözüküyor, cinematik tutorialları veya lumion gibi peyzaj programlarının tutoriallarından birkaç kamera kısmı izlersen en az 2x daha tatminkar sonuçlar elde edersin diğer videolarını bekliyorum şimdiden. :peped:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri