Sherlock Holmes öneririm. Nedense kitap önerileri konularında aklıma hep bu kitap serisi gelir. Bende etki bırakmıştı.Bayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )
Hüseyin Nihal Atsız BozkurtlarBayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )
Okudum tüm kitaplarını dizisini filmlerini de izledimSherlock Holmes öneririm. Nedense kitap önerileri konularında aklıma hep bu kitap serisi gelir. Bende etki bırakmıştı.
Bu arada bu kitap serisi çok akıcı. Sabahlara kadar totom uyuşuncaya kadar okurdum efsaneydi.
Kısa olmasa iyi olur 200-400 sayfa olabilirStefan Zweig romanlarına bak. Çok sayıda romanı var çoğu 60 sayfa civarı. Konusu ilgini çekeni okuyabilirsin.
O zaman edebi şeyler önereyim.Okudum tüm kitaplarını dizisini filmlerini de izledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa olmasa iyi olur 200-400 sayfa olabilir
Hocam birkaç tane önereyim ama hepsinin başı mükemmel olmayabilir. Biraz sabırla okursanız hepsinin iyi kitaplar olduğunu görürsünüz. Klasik eserler olacak ama okumadıklarını okumanı öneririm.Okudum tüm kitaplarını dizisini filmlerini de izledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa olmasa iyi olur 200-400 sayfa olabilir
Harry Potter serisiBayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )
Açılışı -hayvan çiftliği- ile yap.Bayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )
Devlet ağır gelir diğerlerini de okudum ama sefiller olurDon Kişot
Robin Hood
Robinson Crusoe
Bu tür adı efsaneleşmiş kişilerin hikayelerini okuyabilirsin. Biraz daha derine inersen;
Platon-Devlet
Sefiller olabilir belki.
Onu okudum hocam çok güzel kitap
1984 daha ilgi çekici geldi ama onun yerine ilk hayvan çiftliği alayım o zaman 3-4 kitap alacağım zaten şimdilikAçılışı -hayvan çiftliği- ile yap.