Kitap önerir misiniz?

Omni-Man

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
899
Bayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )

Bayaadir kitap okumuyorum kitap okuyasım geldi başı sıkıcı olursa dayanamam bırakırım kitabı kitap türü fark etmez fantastik felan olabilir
(yaşım 15 )
Sherlock Holmes öneririm. Nedense kitap önerileri konularında aklıma hep bu kitap serisi gelir. Bende etki bırakmıştı.
Bu arada bu kitap serisi çok akıcı. Sabahlara kadar totom uyuşuncaya kadar okurdum efsaneydi.

Son düzenleme:
Stefan Zweig romanlarına bak. Çok sayıda romanı var çoğu 60 sayfa civarı. Konusu ilgini çekeni okuyabilirsin.

Sherlock Holmes öneririm. Nedense kitap önerileri konularında aklıma hep bu kitap serisi gelir. Bende etki bırakmıştı.
Bu arada bu kitap serisi çok akıcı. Sabahlara kadar totom uyuşuncaya kadar okurdum efsaneydi.

Okudum tüm kitaplarını dizisini filmlerini de izledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stefan Zweig romanlarına bak. Çok sayıda romanı var çoğu 60 sayfa civarı. Konusu ilgini çekeni okuyabilirsin.
Kısa olmasa iyi olur 200-400 sayfa olabilir

O zaman edebi şeyler önereyim.
Suç ve Ceza okuyabilirsin.
Fareler ve İnsanlar da var.

Mesela Türk edebiyatında da Cumhuriyet sonrası Toplumcu yazarların romanları çok iyi oluyor.
Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
Yaşar Kemal - İnce Memed
Orhan Kemal - Ekmek kavgası

Daha bir ton önerim var ama çoğu uçacak gidecek.

Hocam birkaç tane önereyim ama hepsinin başı mükemmel olmayabilir. Biraz sabırla okursanız hepsinin iyi kitaplar olduğunu görürsünüz. Klasik eserler olacak ama okumadıklarını okumanı öneririm.
Anna Karenina
Robinson Crusoe
İki Şehrin Hikayesi
Vadideki Zambak
Gurur ve Önyargı
Martin Eden
Sabahattin Ali romanları
Sürgün (Refik Halid)

(yaşım 15 )
Harry Potter serisi

(yaşım 15 )
Açılışı -hayvan çiftliği- ile yap.

Don Kişot
Robin Hood
Robinson Crusoe
Bu tür adı efsaneleşmiş kişilerin hikayelerini okuyabilirsin. Biraz daha derine inersen;
Platon-Devlet
Sefiller olabilir belki.

1637071720202.png

Don Kişot
Robin Hood
Robinson Crusoe
Bu tür adı efsaneleşmiş kişilerin hikayelerini okuyabilirsin. Biraz daha derine inersen;
Platon-Devlet
Sefiller olabilir belki.
Devlet ağır gelir diğerlerini de okudum ama sefiller olur

Onu okudum hocam çok güzel kitap

Açılışı -hayvan çiftliği- ile yap.
1984 daha ilgi çekici geldi ama onun yerine ilk hayvan çiftliği alayım o zaman 3-4 kitap alacağım zaten şimdilik

Geri