5 GHz Frekansım Stabil değil

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
genelde bir anda kopuyor ve beni 2.4 olan ağa bağlıyor. bunun sebebi ne olabilir?
modem asus ac51
sağlayıcı türknet (vdsl)

genelde bir anda kopuyor ve beni 2.4 olan ağa bağlıyor. bunun sebebi ne olabilir?
modem asus ac51
sağlayıcı türknet (vdsl)
hangi cihazlarda yasaniyor bu?
tek bir cihazda ise ondan kaynakli olabilir.

5GHz ağ ayarlarınızdan kaynaklı olabilir veya menzil konusunda sıkıntı çekiyor olabilirsiniz.
Modem arayüzünden kontrol edin.
arada 3 duvar var ama modemin yanında da aynı. bu arada kopmadığı zaman tam performans alıyorum 3 tık olsa da tam hızı veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5GHz ağ ayarlarınızdan kaynaklı olabilir veya menzil konusunda sıkıntı çekiyor olabilirsiniz.
Modem arayüzünden kontrol edin.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    40.5 KB · Hit: 40
arada 3 duvar var ama modemin yanında da aynı. bu arada kopmadığı zaman tam performans alıyorum 3 tık olsa da tam hızı veriyor.
Ben keenetic kullanıyorum, ilk başta bende de öyle oluyordu. Sonra ağları ayırdım, ikisine de farklı isim verdim, farklı şifre koydum. Şimdi olmuyor. Senin modemde nasıl olacak bilmiyorum ama bunu deneyebilirsin.

ben şöyle yapıyorum bant genişliği 80 - kanal ise 2.4 ghz ile aynı olmayacak şekilde farklı bir kanal seçiyorum ping falan olmuyor kopmada.

Aynı sorun bendede var telefonda oluyor modeme yakın olunca 2.4 ghz ye geçiyor uzak bir odaya geçince 5 ghz ye geçiyor düzeltemedim gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri