nasıl hazırlıcam hocam bunlarıyemek listesi + antrenman programı + spor
Diğer yollar hikaye hepsini denedim tek gerçek bu
"Lütfen bu konuda bilgililer yazsın."
spor salanonua gitmenden olmaz mı nedense boksa giderim oraya gitmem gibi bir iğrenme var ordanSpor salonuna gidip bir sporla ilgilenebilirsin, fitness yapabilirsin. Tabii ki yemene de dikkat etmen gerek.
Tabii ki olur niye olmasın, ama daha hızlı kilo verirsin öyle. Bari bi yürüyüş yap günlük.spor salanonua gitmenden olmaz mı nedense boksa giderim oraya gitmem gibi bir iğrenme var ordan
kilo vermekteki en önemli kural beslenmedir,spor yürüyüş felan geri plandadır beslenmene dikkat etmen gerekiyor,diyet yerine kendi yemek programını oluştur veya bir uzmandan yardım al ve atıştırmalık cips kola gibi yiyeceklerden uzak dur başlangıçta her gün yapabiliyorsan yürüyüş ve antreman yapabilirsin birçok içerik var internette takip edebilirsin ancak sabır ve azim isteyen bir konudur bu.20 kilo vermem lazım nasıl kilo verebilirim?
Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.
hergün 5-10 kmk yürü ve tatlı fast food yeme spor salonundan rahatsız oluyorsan bir minder ve direnç bandı alıp egzersiz yapabilirsin20 kilo vermem lazım nasıl kilo verebilirim?
Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.
kilo vermekteki en önemli kural beslenmedir,spor yürüyüş felan geri plandadır beslenmene dikkat etmen gerekiyor,diyet yerine kendi yemek programını oluştur veya bir uzmandan yardım al ve atıştırmalık cips kola gibi yiyeceklerden uzak dur başlangıçta her gün yapabiliyorsan yürüyüş ve antreman yapabilirsin birçok içerik var internette takip edebilirsin ancak sabır ve azim isteyen bir konudur bu.
Ölüm diyeti nedir bana ondan lazım hocam55 günde 90 kilodan 78 kg a düşmüş biri olarak yazıyorum. Herhangi bir bitkisel ürün ya da profesyonel destek almadım ölüm diyetine de girmedim. Kendime en büyük zararım alkol ekmek ve şekeri kestim sadece. Bimde falan satılan tam tahıllı veya çok tahıllı diye geçen ekmeklerden tükettim bol bol protein aldım ve haftada 5 gün spora gittim. Ama spora da sadece kardiyo yapmaya gidersen unut kilo vermeyi ağırlık çalışarak daha çok kalori yaktım. Yani genel olarak en önemli şey beslenme ve spor bunları yapabilirsen başaramayacağın şey yok. Şimdiden kolay gelsin
kanka bak online diyetistyen gibi yerler var önce bi yemek listesi falan hazırlat kendine bilen bi diyetistyene gidip de ki spor da yapacağım her gün şu kadar saat (en az 1 saat ağırlık kaldır tavsiyem yoksa pek bi anlamı kalmaz) 1 saat antrenman yapacağım işte bana beslenme programı lazımnasıl hazırlıcam hocam bunları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
"Lütfen bu konuda bilgililer yazsın."