Kardiyo çok önemli yediklerini tek tek kalorisini al bi defter küçük kalori hesabı yap ne yersen ye tabii ki dikkatli beslenmek önemli ortalamada normalde kaç kalori alıyorsan bunu düşürmeyr çalış net kilo verirsin bence ama buraya sormak yerine gidip bu konuda bilgili birine danış.20 kilo vermem lazım nasıl kilo verebilirim?
Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.
5 veya 10 kiloluk şeyler varya bazen marketlere geliyo onlar olur mu?spor dediğim kardiyo değil bak ağırlık kaldırmalısın kas kütlen arttıkça metobolizman hızlanır daha hızlı yağ yakarsın ve derin sarkmaz kardiyo yaparsan derin sarkar
ölüm diyeti yaparsan kilo verirsin ama vücudundan yine memnun olmazsın kanka vücudun böyle olur (skinny fat)Ölüm diyeti nedir bana ondan lazım hocam
Ölüm diyeti dedikleri hiçbir şey yemeyenler falan onu kastettim yani ama bence hiç mantıklı değil. Hızlı bir 20 kg vereceksen vücudunda sarkmalar olabilir o yüzden en güzeli spor yaparak kilo vermektir. İnan bende çok nefret ederdim çok kasıntılı bir ortam gibi gelirdi spor salonları ama 2 ay giderek gözle görülür fark oldu niyetin vücut falan yapmaksa onun için çok zaman lazım. 20 yılda yediğini 3 ayda düzeltirim sanmaÖlüm diyeti nedir bana ondan lazım hocam
Bu cümleyi odana asabilirsin tebrik ediyorum yazan kişiyi.spor dediğim kardiyo değil bak ağırlık kaldırmalısın kas kütlen arttıkça metobolizman hızlanır daha hızlı yağ yakarsın ve derin sarkmaz kardiyo yaparsan derin sarkar
kanka 5 kilo ağırlıkla başlayabilirsin doğru bir şekilde kaldırmalısın ama benim tavsiyem 2 dumbell ile barber curl yap5 veya 10 kiloluk şeyler varya bazen marketlere geliyo onlar olur mu?
1.curl nedir. 2.işte bende 10 kiloluk alan dumbell demek istedim.kanka 5 kilo ağırlıkla başlayabilirsin doğru bir şekilde kaldırmalısın ama benim tavsiyem 2 dumbell ile barber curl yap
Olur ama her hareketi doğru yapmak lazım o yüzden istersen 1 ay falan spora git programları hareketleri öğren sonra duruma göre evden de devam edebilirsin malzeme alıp5 veya 10 kiloluk şeyler varya bazen marketlere geliyo onlar olur mu?
kanka google'a aratırsan bile hareketler çıkıyor youtube'da nasıl yapıldığını anlatan videolar da var ve tavsiyem bel bölgeni russian roll tarzı harekerlerle çalışabilirsin youtube'da ege fitness gibi kanalların bunlar hakkında içerikleri var1.curl nedir. 2.işte bende 10 kiloluk alan dumbell demek istedim.
kardiyo ile yakacağın kalori 6 saat yürüsen 600 kalori civarı denendi onaylandı ağırlık kaldırarak bunun yarısına ulaşırım daha az yorulurum üstüne kas kütlem arttığı için vücudum ben bir şey yapmasam bile kalori yakar hem daha hızlı hemde daha çok kalori yakarım ve derim sarkmaz spor salonlarına bakarsanız koşu bantları falan az olur siz hiç kaslı bir sporcunun koşu yaptığını gördünüz müKardiyo çok önemli yediklerini tek tek kalorisini al bi defter küçük kalori hesabı yap ne yersen ye tabii ki dikkatli beslenmek önemli ortalamada normalde kaç kalori alıyorsan bunu düşürmeyr çalış net kilo verirsin bence ama buraya sormak yerine gidip bu konuda bilgili birine danış.