Kilo nasıl verilir? Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.

MAuY

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
311
20 kilo vermem lazım nasıl kilo verebilirim?

Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.

spor dediğim kardiyo değil bak ağırlık kaldırmalısın kas kütlen arttıkça metobolizman hızlanır daha hızlı yağ yakarsın ve derin sarkmaz kardiyo yaparsan derin sarkar

20 kilo vermem lazım nasıl kilo verebilirim?

Lütfen bu konuda bilgililer yazsın.
Kardiyo çok önemli yediklerini tek tek kalorisini al bi defter küçük kalori hesabı yap ne yersen ye tabii ki dikkatli beslenmek önemli ortalamada normalde kaç kalori alıyorsan bunu düşürmeyr çalış net kilo verirsin bence ama buraya sormak yerine gidip bu konuda bilgili birine danış.

spor dediğim kardiyo değil bak ağırlık kaldırmalısın kas kütlen arttıkça metobolizman hızlanır daha hızlı yağ yakarsın ve derin sarkmaz kardiyo yaparsan derin sarkar
5 veya 10 kiloluk şeyler varya bazen marketlere geliyo onlar olur mu?

Ölüm diyeti nedir bana ondan lazım hocam
ölüm diyeti yaparsan kilo verirsin ama vücudundan yine memnun olmazsın kanka vücudun böyle olur (skinny fat)
1637323070358.png

Ölüm diyeti nedir bana ondan lazım hocam
Ölüm diyeti dedikleri hiçbir şey yemeyenler falan onu kastettim yani ama bence hiç mantıklı değil. Hızlı bir 20 kg vereceksen vücudunda sarkmalar olabilir o yüzden en güzeli spor yaparak kilo vermektir. İnan bende çok nefret ederdim çok kasıntılı bir ortam gibi gelirdi spor salonları ama 2 ay giderek gözle görülür fark oldu niyetin vücut falan yapmaksa onun için çok zaman lazım. 20 yılda yediğini 3 ayda düzeltirim sanma :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cümleyi odana asabilirsin tebrik ediyorum yazan kişiyi.

5 veya 10 kiloluk şeyler varya bazen marketlere geliyo onlar olur mu?
Olur ama her hareketi doğru yapmak lazım o yüzden istersen 1 ay falan spora git programları hareketleri öğren sonra duruma göre evden de devam edebilirsin malzeme alıp

bak kanka tavsiyem çoğu mesajı okuma yediklerini yazman falan bi işe yaramaz senin kilona yağ oranına göre diyetistyenler zaten kalori ihtiyacını hesaplıyor sen evde kolay kolay hesaplayamazsın ölçüm yaptırmalısın vücuduna kardiyo ise tamamen çöp aç bırakırsan daha da kötü olur vücudun dediğim şeyi yap gerçekten aylarca araştırdım sporcular bizzat bunu söylüyor spor geçmişi olmayan insanların yorumları pek değerli değil bence

1.curl nedir. 2.işte bende 10 kiloluk alan dumbell demek istedim.
kanka google'a aratırsan bile hareketler çıkıyor youtube'da nasıl yapıldığını anlatan videolar da var ve tavsiyem bel bölgeni russian roll tarzı harekerlerle çalışabilirsin youtube'da ege fitness gibi kanalların bunlar hakkında içerikleri var

Sağlıklı kilo için yiyeceğin besinleri seçeceksin. Sağlıksız kilo verirsen ilerde bunun kilo alımı pahalıya patlar. Atıyorum 100 kilosun ve 80'e ineceksin verdin diyelim ama sonra 2 öğünde alırsın 2 kiloyu sonra bir bakarsın bir ayda 110 kilo olmuşsun.

Yağ tüketeceksin, karbonhidrat tüketmek kısa süreli doyuruculuk ve fazla kilo alımına neden olur.

Kardiyo çok önemli yediklerini tek tek kalorisini al bi defter küçük kalori hesabı yap ne yersen ye tabii ki dikkatli beslenmek önemli ortalamada normalde kaç kalori alıyorsan bunu düşürmeyr çalış net kilo verirsin bence ama buraya sormak yerine gidip bu konuda bilgili birine danış.
kardiyo ile yakacağın kalori 6 saat yürüsen 600 kalori civarı denendi onaylandı ağırlık kaldırarak bunun yarısına ulaşırım daha az yorulurum üstüne kas kütlem arttığı için vücudum ben bir şey yapmasam bile kalori yakar hem daha hızlı hemde daha çok kalori yakarım ve derim sarkmaz spor salonlarına bakarsanız koşu bantları falan az olur siz hiç kaslı bir sporcunun koşu yaptığını gördünüz mü

bak protein diyeti falan hikaye spora başlıyıcaktım salondaki koç bana protein diyeti yaparsan karbonhidrat almazsan ağırlık kaldırıcak gücü nereden bulucaksın mevcut kas kütlen de erir demişti kilo verme tabiri yanlıştır hatta amaç yağ yakmaktır aslında sizin 20 kilo fazlanız var yani 20 kilo yağ fazlası bu yağları yakıp yerine 10 kilo kas koysan senin 10 kilo fazlan olmaz normalde 100 kilodan 80'e ineceksen 90 olursun ama kaslı ve sağlıklı olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,659
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri