🔥İndirim Getir'den Çok Ucuza Aburcubur Nasıl Alınır?

Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
iki tane doritos baharatlı taco almışın ama birisi 8.89 birisi 6.39 nasıl oluyor?

masterpass eklememi istiyor hocam illaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal banka kredi kartı ile olmuyor ve masterpassda iininal ekli ama ben tosla ile alacağım
Ben babamın kartıyla aldım, kuveyttürk kartı ile. İstesem paparaylada alabilirdim ama neden sizde böyle bir sorun çıktı anlamadım, ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Sadece kart ile mi oluyor yoksa kapıda ödeme tarzı bir şey varmı?
Sadece online diye biliyorum ben

Teşekkürler, şundan yaklaşık 2 saat önce Getir'e girmeye çalıştım. Fakat açılmadı.

Ben babamın kartıyla aldım, kuveyttürk kartı ile. İstesem paparaylada alabilirdim ama neden sizde böyle bir sorun çıktı anlamadım, ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Sadece online diye biliyorum ben
bir saniye hocam

iki tane doritos baharatlı taco almışın ama birisi 8.89 birisi 6.39 nasıl oluyor?
20211121_185910.jpg

Şu şekilde açıklayayım efendim, ben fazla para ödememek için bu şekilde aldım, az para ödeyim diye

Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
Önceden 1-2 haftada bir sipariş veriyordum her gün kampanya olurdu sürekli müşteri olmaya başladım tüm kampanyalar kesildi hiç kampanya vermez oldu

Önceden 1-2 haftada bir sipariş veriyordum her gün kampanya olurdu sürekli müşteri olmaya başladım tüm kampanyalar kesildi hiç kampanya vermez oldu
Bana şimdi kampanya vermeye başladı işte

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ev abur cubur gördü :D teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,869
Üyeler
187,581
Son üye
Emrex28
Geri