Binancr Pool ve T Rex Miner Hakkinda

Ryken

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaslar.
Bugun ilk kez RTX 2060 kartimla mining yapmaya basladim. T Rex icin dosyalarinda yer alan ETH-ethermine dosyasina cuzdan kodumu girdim baska bir sey yapmadim. Sizce yanlislik var mi? Bir de ayarlarimi kontrol ederseniz cok sevinirim.

Ben orayı " ethermine şablonuna göre yazdım " olarak anladım. Binance şablonuna göre yazmışsa sorun yoktur biliyorum.
Şablon neredeyse aynı. Pool adresi yerine binance pool adresini yazacak. Cüzdan adresi yerine ise Binance da pool kısmında belirlediği isimi bu kadar.

Şablon neredeyse aynı. Pool adresi yerine binance pool adresini yazacak. Cüzdan adresi yerine ise Binance da pool kısmında belirlediği isimi bu kadar.
Hocam ben ilk basta sadece cuzdan kodunu girdim 15 dakika kadar yaptim ama Binance'da gozukmedi isciler. Simdi Havuz ismini girdim ve oyle yapmaya basladim sadece cuzdan kodunu girdigimde sessiz sakin calisirken simdi hem hizlandi hem de ekran karti boyle 2 saniyede bir hizli doner gibi czz diye ses cikartiyor. Yardimci olabilir misiniz

Hocam ben ilk basta sadece cuzdan kodunu girdim 15 dakika kadar yaptim ama Binance'da gozukmedi isciler. Simdi Havuz ismini girdim ve oyle yapmaya basladim sadece cuzdan kodunu girdigimde sessiz sakin calisirken simdi hem hizlandi hem de ekran karti boyle 2 saniyede bir hizli doner gibi czz diye ses cikartiyor. Yardimci olabilir misiniz
Donanım olarak yardımcı olamam ama cüzdan kodu ile kazmaman lazım binancede. Haberin olsun (y)

IMG-20211123-WA0058.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ayarlar hakkinda yardimci olabilecek var mi

Şuan Ayarların AŞIRI MÜKEMMEL konumda eğer miner yanlıs raporlarmalıyor ise. 32 MH 80W. Mükemmel.
Cok tesekkur ederim ustadim su an tek sorunum binance'da hicbir seyin gozukmemesi. Acaba beklemem mi gerekiyor biraz? Veya baska birisinin hesabina kazim yapiyor olma ihtimalim var mi :D

Geri