Nasıl yaşıyorsunuz??

Hee bu arada sorunun cevabı bu dünyayı sevmiom insanları sevmiom o yüzden para falanda istemiom çok fazla karnım doysun yeter öteki dünyayı düşünüyorum bu kez daha problem öylesine yaşıom belki ilerde cennete giderin diye

"Maddiyat için yaşayanlar, hiçbir zaman birilerinin kölesi olmaktan ileri gidemezler"
~Sıddık Öztürk

Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız
Geleceği gelecekte düşünme felsefem sayesinde mutluyum şimdiden gelecekte olmayabilecek şeyleri garanti olucak gibi düşünüp şimdiden kendimi yemiyorum.

kanka bak amacımız olsa nolur üniversiteyi bitiren biri iş bulamıyor ya dolar olmuş 12:30 euro 14 ne yapmamızı bekliyorsunuz ki bu ülke sağolsun bitirdi bizi
Herşeyde ülkeyi suçlayıp elimizi kolumuzu bağlayıp otururarak tabi bitiririz kendimizi.

amacım yok anlık yaşıyorum hiç bir şey ipimde değil akışına bıraktım hayatta kalmaya çalışıyorum o kadar hiç bir şeyi umursamıyorum

Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız
Sevdiğim kadınla her akşam baş başa geçirmek için yaşıyorum.

Hızlı uyu , geç öl 😎

Geri