Nasıl yaşıyorsunuz??

Süper sonic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız

kanka bak amacımız olsa nolur üniversiteyi bitiren biri iş bulamıyor ya dolar olmuş 12:30 euro 14 ne yapmamızı bekliyorsunuz ki bu ülke sağolsun bitirdi bizi

Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız
Mezun olup öğretmen olmak istiyorum. Öğrencilerime faydalı bir öğretmen olmak için uğrasicam. Önceliğim maddiyat değil, o bi sekilde olur.

Şu anlık meslek sahibi olmaya çalışıyorum.

Üniversite bitirmiş olmak için sevdiğim bir bölümü uzaktan okuyorum.
Aynı zamanda Akkuyu Nükler Güç Santralinde çalışıp 5-6k maaş almak için , iş başvurusu yaptım, ne iş yapacağımı bile bilmiyorum. Parası iyi diye gireceğim çünkü başka bir çaresi yok. Dışarıda gezicek para yok cebimizde bir şekilde gelir elde etmek gerekiyor.
Üni okumak sadece diplomadan ibaret olan bu ülkede, kendi işini kurup kendi işinin patronu olmazsan , alt sektör ve firmalarda düşük ücretlerde ezilirsin. Yapcak bir şey yok ya çok çalışkan olup gece ni gündüzüne katıp yüksek puanlarla bir üniye girip iş sahibi olucaksın istediğin işi yapıp yüksek miktarlarda para alıcaksın,Ortalama bir ünide istediğiniz kadar okuyun, her hangi bir yerde amcanız dayınız yoksa ezilerek çalışmaya mahkumsunuz, aldığınız para evin giderlerine zor yeterken yine kendin için bir para harcayamayacaksın. Çalışmaktan sosyal hayatın kalmaycak.
Maalesef gerçekler bunlar

Yazarlık, birkaç gazetede yayınlandı.

Dünyayı yönetmek istiyorum ve buna göre adımlar atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,882
Üyeler
195,189
Son üye
r2kabtini
Geri