Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Merhaba soru başlıkta yarış yapmayı sevmiyorum mapi seviyorum ve tüm araçları almak istiyorum oyun forza horizon deluxe edition
hile yaparak alabilirsinMerhaba soru başlıkta yarış yapmayı sevmiyorum mapi seviyorum ve tüm araçları almak istiyorum oyun forza horizon deluxe edition
45 dlc var bunları oyunda bedava alabiliyormuyuz yoksa paramı vericez oyundahile yaparak alabilirsin
ultimate versiyonunu aldım ben bir ton araba geldi lüks araba çark vs onu al bence45 dlc var bunları oyunda bedava alabiliyormuyuz yoksa paramı vericez oyunda
para yok ama deluxe var bende ordada 45 dlc var gözükmüyor hiçbiri dlc nasıl aktif ediliyorultimate versiyonunu aldım ben bir ton araba geldi lüks araba çark vs onu al bence
Ben aldım geçen bi yerden aktif etmedim valla düz girdim kendi kurmuştu oyun dosyasına bak dlcler yüklüdürpara yok ama deluxe var bende ordada 45 dlc var gözükmüyor hiçbiri dlc nasıl aktif ediliyor
Ben aldım geçen bi yerden aktif etmedim valla düz girdim kendi kurmuştu oyun dosyasına bak dlcler yüklüdür
Bir bilgim yok hocam ya oyunun dosyasında da yok değil mi dlc şerAlıntıyı görüntüle
hiçbiri gözükmüyordu hocam?
dlc hepsi yüklü steamden baktımBir bilgim yok hocam ya oyunun dosyasında da yok değil mi dlc şer
Biraz ilerlediniz mi oyunda ben biraz ilerledikten sonra geldi bana arabalardlc hepsi yüklü steamden baktım
şuan daha yeni ev satın aldımBiraz ilerlediniz mi oyunda ben biraz ilerledikten sonra geldi bana arabalar
Biraz daha yarışın hocam yarışlara falan sonra gelir diye düşünüyorumşuan daha yeni ev satın aldım