Bilgisayarım ile PS4 Takas olur mu?

Tekrardan mesaj attı bana. 500 GB slim diyor. Slim kasa İyi mi?
Slimler 2000-2200 civarına bulunuyor tek kol, oyunsuz olarak. Yani aşağı yukarı senin bilgisayar için yazdığın fiyat ile aynı. Slim, pro ile beraber en son çıkan ps modelleri. Elinde başka bir pc olduğu için bence takas etmeye değer. Ps özel oyunlarını oynarsın. Gayet güzellerdir.

Slimler 2000-2200 civarına bulunuyor tek kol, oyunsuz olarak. Yani aşağı yukarı senin bilgisayar için yazdığın fiyat ile aynı. Slim, pro ile beraber en son çıkan ps modelleri. Elinde başka bir pc olduğu için bence takas etmeye değer. Ps özel oyunlarını oynarsın. Gayet güzellerdir.
Fat kasa mat nasıl? İyi diye duydum.

Fat kasalar eski nesil. ilk çıkan seri. Yeni olan slim ve prolar.
Sanırsam fat kasanın bi parlak bir de mat versiyonu varmış. Parlakta işlemci sorunları falan var mat ile o sorunlar gitti diyorlar youtube videolarında.

Bir de kırılan ps4 sonradan orijinale çevrilebilir mi?

Sanırsam fat kasanın bi parlak bir de mat versiyonu varmış. Parlakta işlemci sorunları falan var mat ile o sorunlar gitti diyorlar youtube videolarında.
Kuzenimde parlak kasa fat var. ilk çıktığında ben almıştım, ona satmıştım. 2013 ya da 2014te aldım, hala sorunsuz çalışıyor ancak çok ses çıkarıyor çalışırken. Bende şu an slim var. Slim daha iyi. Tavsiyem slim alman yönünde.

Kırma ve geri alma işlemleriyle ilgili bilgim yok.

Özellikle ps4 almak istemedim ya. Bilgisayarıma karşılık teklif geldi.

Senin PC ile PS4 güç olarak yakın sana kalmış

Bir de kırılan ps4 sonradan orijinale çevrilebilir mi?
Mat kasa parlağa göre çok daha iyidir kullanılabilir ama Slim kasa mat kasadan da bariz şekilde iyidir.

Var zaten ps4. Eski bilgisayarımla takasladım.
Hayırlı olsun ayrıca kırılan ps4 eski haline döndürülebilir üstte sormuşsunuz hatta (eğer özel ayar yapmazsanız) her ps4 açıldığında bi kaç adım yapmanız gerekecek kırık oyunları oynamak için onu haricinde zaten her açtığınızda normal şekilde açılacak

Hangisinden aldın
500 gb fat kasa mat. 5.05 falan beklerdim sürümünü de 9.0 göndermiş. Kıramadım. Mecbur orijinal oynayacağım. Bir de ps için gamepass benzeri bi sistem söylentisi var. o çıksa iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri