Sizce Tanrı Var İse Ne Olur

Süper sonic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Forumda çokça din üzerinde tartışıldığı i biliyorum ama sadece meraktan soruyorum Atesit vs iseniz öldüğünüzde bir Tanrı olduğunu görürseniz tepkiniz ne olur veya sizce sizi cezalandırırmı sadece farz edin

"Neyse kaderim onu çekerim kardess!1!1!!!" der raconumu koyar pasa pasa cehenneme giderim.

Forumda çokça din üzerinde tartışıldığı i biliyorum ama sadece meraktan soruyorum Atesit vs iseniz öldüğünüzde bir Tanrı olduğunu görürseniz tepkiniz ne olur veya sizce sizi cezalandırırmı sadece farz edin
%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi

%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
Cehenneme Bile Giremeyecek Kadarsın
Yargılamakla Uğraşmaz Tanrı Seni

Hep dediğim şey şudur.

EĞER BİR TANRI VAR İSE ARAŞTIRIP SORGULAMAYI KÖRÜ KÖRÜNE İNANMAKTAN DAHA ÇOK TAKDİR EDECEKTİR.

bahsedildigi kadar merhametli bir tanri varsa herhalde sorgulayip da inanmayi basaramayan aciz bir insani sonsuza kadar cehennemde yakmaz
Hocam o işler öyle olmayabilir misal neden daha fazla sorgulamadın daha çok uğraşmadın da diyebilir bir sürü şey diyebilir var ise tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,366
Üyeler
186,327
Son üye
suuuude
Geri