AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,804
Forumda din üzerine tartışıldığını görmedim.Forumda çokça din üzerinde tartışıldığı i biliyorum ama sadece meraktan soruyorum Atesit vs iseniz öldüğünüzde bir Tanrı olduğunu görürseniz tepkiniz ne olur veya sizce sizi cezalandırırmı sadece farz edin
Forumun veya benim gördüğüm kadarıyla konu dışının çoğu Din/inanç üzerineForumda din üzerine tartışıldığını görmedim.
Din üzerine tartışılmıyor genellikle. Bir konu oluyor biri gelip dini açıdan yorumluyor ve konu dine bağlanıyor. Sonrası klasik ateist-Müslüman tartışmaları.Forumun veya benim gördüğüm kadarıyla konu dışının çoğu Din/inanç üzerine
efe aydal reisden tamamen çalmışın%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
sevgili veya kızlarla ilgili bir konuda bile adam seviyorum derken alexa gidiyor boş ver boş iş dinen günah zaten ahirete çalış kızı ne yapıcaksın demişti bi ara öyle kavga çıkmıştı açıkcası çok eğlenceli geçebiliyor tartışmalar.Din üzerine tartışılmıyor genellikle. Bir konu oluyor biri gelip dini açıdan yorumluyor ve konu dine bağlanıyor. Sonrası klasik ateist-Müslüman tartışmaları.
dininin içeriğini bilmeden körü körüne inanan bir yobaza ne yapmaz o zamanCehenneme Bile Giremeyecek Kadarsın
Yargılamakla Uğraşmaz Tanrı Seni
Yobazı Bilimi İlimi Kabul Etmeyenlere Desen Daha İyi Olurdininin içeriğini bilmeden körü körüne inanan bir yobaza ne yapmaz o zaman
Sen onlara tartışmamı diyorsun aşisdkaisdşkasljsaasdForumun veya benim gördüğüm kadarıyla konu dışının çoğu Din/inanç üzerine
Olum Niye İnek Olarak Gezsin Tanrı O Daha İyi Hayvan Mı KalmadıBelki dağlarda bir inek kılığında geziyordur.
Gece gülmemek için zor tutuyom o kadar...%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
Bazen haddi o kadar aşacağız ki...Olum Niye İnek Olarak Gezsin Tanrı O Daha İyi Hayvan Mı Kalmadı
Yok Bakteri