Sizce Tanrı Var İse Ne Olur

Forumun veya benim gördüğüm kadarıyla konu dışının çoğu Din/inanç üzerine
Din üzerine tartışılmıyor genellikle. Bir konu oluyor biri gelip dini açıdan yorumluyor ve konu dine bağlanıyor. Sonrası klasik ateist-Müslüman tartışmaları.

valla pek umrumda olmazdı ha olsun ha olmasın bu arada arkadaşlar neden tanrı var ise diyince akıllarına cennet cehennemi getirmiş anlamadım ben yeterli bir kanıt göremiyor ve inanmıyorum dünya da inanılan 7000'den fazla tanrı var 7000 de 1 ihtimalle doğruyu bulabileceğimi de sanmıyorum belkide tanrı vardır ama din göndermemiştir kendi halimize bırakmıştır bizi ne malum yani yanacağımız ben dünya hayatımı güzel yaşamaya bakarım ve çevremdeki canlılara merhametli davranırım ahlaki açıdan iyi bir insan olursam içim zaten rahat eder ahlaki değerlere uyup yansam bana koymaz açıkcası gerekirse yanarız düşüncesi hiç beni korkutmuyor aksine sonsuza kadar yok olma düşüncesi daha kötü var olurken acı çekmeyi bile kabul edebilirim belkide benim cehennemim de sonsuza kadar yok olmaktır bilemeyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Din üzerine tartışılmıyor genellikle. Bir konu oluyor biri gelip dini açıdan yorumluyor ve konu dine bağlanıyor. Sonrası klasik ateist-Müslüman tartışmaları.
sevgili veya kızlarla ilgili bir konuda bile adam seviyorum derken alexa gidiyor boş ver boş iş dinen günah zaten ahirete çalış kızı ne yapıcaksın demişti bi ara öyle kavga çıkmıştı açıkcası çok eğlenceli geçebiliyor tartışmalar.

Bile bile işlediğim gunahlar olduğu halde cennete giderdim diye düşünüyorum. Şayet çocuğunu öldüren birini öldürülen çocuğun annesi affediyorsa ve tanrı en merhametliyse beni affeder diye düşünüyorum fakat düşüncen de kesin değil kimse bilemez sadece ona inanmak ister. Belki dağlarda bir inek kılığında geziyordur.

Geri