🔥İndirim Bedava 100tl Steam Cüzdan Kodu ( Bütün Dijital Kodlar Oluyor)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Evet dostlar uzun zamandır yoktum. Dönüşümü bu güzel haberle yaptım. Herkese selamlar.

Bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle bir fastpay hesabımız olması gerekiyor. Yaş olarak 15+ olmalısınız.
Fastpay hesabı açmak için de bazı bilgiler gerekiyor bildiğiniz üzere fastpay Denizbankın bir ürünü güvenip güvenmemek tamamen size kalmış ben yalnızca kampanyayı paylaştım.

İlk olarak 100tl ödeyerek satın alıyoruz daha sonra alınan dijital kodların maksimum 100tl kadarı 17 Aralıkta fastpay cüzdana iade edilecegi yazıyor. Bu tutar fastpay cüzdanına geldiği için direkt nakit olarak ATM'den dahi çekilebilir. Oldukça güzel bir kampanya olmuş.

IMG_20211202_185501.jpg

Evet dostlar uzun zamandır yoktum. Dönüşümü bu güzel haberle yaptım. Herkese selamlar.

Bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle bir fastpay hesabımız olması gerekiyor. Yaş olarak 15+ olmalısınız.
Fastpay hesabı açmak için de bazı bilgiler gerekiyor bildiğiniz üzere fastpay Denizbankın bir ürünü güvenip güvenmemek tamamen size kalmış ben yalnızca kampanyayı paylaştım.

Alınan dijital kodların maksimum 100tl kadarı 17 Aralıkta fastpay cüzdana iade edilecegi yazıyor. Bu tutar fastpay cüzdanına geldiği için direkt nakit olarak ATM'den dahi çekilebilir. Oldukça güzel bir kampanya olmuş.

Alıntıyı görüntüle
nasıl yani hocam anlamadım,o uygulama üzerinden 100 tl'ye kod alıyorsun ve bedavayamı gelmiş oluyor ?

Konusu açıldı hocam
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ana-konu-100-TL'ye-kadar-uecretsiz-e-pin-fastpay-ile.473750/

100tl kod alıyoruz parası mı geri geliyor? hiçbir şey anlaşılmıyor

Herhangi bir şekilde para kesilmeden bedava 100 lira yani?

Kusura bakmayın görmedim konuyu kilitleyelim olmazsa.
Estağfirullah ana konu çok yakın zamanda açıldı siz bunları yazarken açıldığı için görmemeniz normal hocam.

100 TL'lik Steam cüzdan kodu satın aldım ve anında kod verildi, tabii alalı saatler oluyor.
Böyle bir kampanya çok iyi oldu. Kış indirimlerinde de biraz oyun alırım.

Bu 100 tl lik iade'yi karta geri yatırabiliyormuyuz. Bide şuan işlem gerçekleştirilemiyor diyor. Bi sıkıntı var heralde.

Bu 100 TL lik iade'yi karta geri yatırabiliyormuyuz. Bide şuan işlem gerçekleştirilemiyor diyor. Bi sıkıntı var heralde.
Su an kredi kartı eklenmiyor galiba bir sorun var.
100tl direkt tl olarak geliyor gelince eft ile kartına gönderebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,929
Üyeler
187,591
Son üye
ADİGE-60
Geri