Uyguna Xbox Gamepad Yok mu?

Kararsızım f710 305tl ye düşmüş onda da bağlantı kopma sorunu olur diyorlar. Bide çakma xbox 360 pc için direk tak çalıştır hazır geliyor.F710 tak çalıştır oluyor mu acaba?
Yani hocam her zaman hepsi sorun çıkarabilir ama sonuçta biri çakma biri orijinal Logitech aklınıza hangisi yatarsa
Ben o kadar para vermem gerek yok diyorsanız farklı para vermişken iyisi olsun diyorsanız farklı ben de rampage var vatandan almıştım 6-7 sene oldu herhalde şuan sağlam olduğu hiç kullanmadığı halde USB aygıtı bulunamadı gibisinden hata veriyor sarı ünlem

Yani hocam her zaman hepsi sorun çıkarabilir ama sonuçta biri çakma biri orijinal Logitech aklınıza hangisi yatarsa
Ben o kadar para vermem gerek yok diyorsanız farklı para vermişken iyisi olsun diyorsanız farklı ben de rampage var vatandan almıştım 6-7 sene oldu herhalde şuan sağlam olduğu hiç kullanmadığı halde USB aygıtı bulunamadı gibisinden hata veriyor sarı ünlem
analogu xbox ve normal olan tarzda kullandın mı hiç ayrı ayr ıdeneyim edebildin mi?

xbox tarzı gamepad var bide normal analogu altta olan tarzda var ya. İkisini de kullandın mı yani deneyebildin mi?
Xbox tarzı gamepad uzun süreli bir kullanımım olmadı 1-2 sene önce lise arkadaşımın evinde oynamıştım

Bütçen ne kadar?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attığım linkte notebook telefon falan diyo da pc uyumlu diye biliyorum videoya bak işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,509
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri