Neler Yeni

Uyguna Xbox Gamepad Yok mu?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
Beyler en düşüğü 1000Tl felan hani eski xbox kolları satılmıyor mu uyguna. Mesela playstatiın 3 kolu eski mesela. Xboxta yok mu öyle?
bulursun letgo sahibinden yada akakçeden bak

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kararsızım f710 305tl ye düşmüş onda da bağlantı kopma sorunu olur diyorlar. Bide çakma xbox 360 pc için direk tak çalıştır hazır geliyor.F710 tak çalıştır oluyor mu acaba?
Yani hocam her zaman hepsi sorun çıkarabilir ama sonuçta biri çakma biri orijinal Logitech aklınıza hangisi yatarsa
Ben o kadar para vermem gerek yok diyorsanız farklı para vermişken iyisi olsun diyorsanız farklı ben de rampage var vatandan almıştım 6-7 sene oldu herhalde şuan sağlam olduğu hiç kullanmadığı halde USB aygıtı bulunamadı gibisinden hata veriyor sarı ünlem

yasinsuer

80+ Bronze
Yani hocam her zaman hepsi sorun çıkarabilir ama sonuçta biri çakma biri orijinal Logitech aklınıza hangisi yatarsa
Ben o kadar para vermem gerek yok diyorsanız farklı para vermişken iyisi olsun diyorsanız farklı ben de rampage var vatandan almıştım 6-7 sene oldu herhalde şuan sağlam olduğu hiç kullanmadığı halde USB aygıtı bulunamadı gibisinden hata veriyor sarı ünlem
analogu xbox ve normal olan tarzda kullandın mı hiç ayrı ayr ıdeneyim edebildin mi?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
xbox tarzı gamepad var bide normal analogu altta olan tarzda var ya. İkisini de kullandın mı yani deneyebildin mi?
Xbox tarzı gamepad uzun süreli bir kullanımım olmadı 1-2 sene önce lise arkadaşımın evinde oynamıştım

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Bütçen ne kadar?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığım linkte notebook telefon falan diyo da pc uyumlu diye biliyorum videoya bak işte

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Top Bottom