Hikayeli Oyun Önerisi

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
Az önce Metro serisini bitirdim. Hikayeli oyun arıyorum, çoğu sitedeki listede vs. hep oynadığım oyunlar var. Akıcı hikayesi olan (aksiyon-gizlilik fark etmez) oyun, oyunlar önerebilir misiniz? Bir de Horizon Zero Dawn oynamaya değer mi?

Az önce Metro serisini bitirdim. Hikayeli oyun arıyorum, çoğu sitedeki listede vs. hep oynadığım oyunlar var. Akıcı hikayesi olan (aksiyon-gizlilik fark etmez) oyun, oyunlar önerebilir misiniz? Bir de Horizon Zero Dawn oynamaya değer mi?
Gears 5
Rdr2
Witcher 3
Detroit become human

Bioshock serisi
Kendimce deneyimleyip beğendiğim Far Cry 3
Mafia 1-2
Hitman
Oynamadıysanız da GTA IV Bakabilirsiniz hocam.

Oynamadıysan kesinlikle crysis serisini oyna.
Hem türkçe dublaj olması hem de hikayesinin güzelliği her ne kadar eski bir seri olsa da grafikleri günümüzdeki oyunlara göre kat kat iyi oluşu..
Oynarsan hiçbir şey kaybetmez aksine kazanırsın şiddetle önerimdir.

@AtiIIa Geleneği devam ettirelim o7
Mass Effect
Dragon Age
Mass Effect eski olduğundan dayanamadım bi zaman sonra. Dragon Age'in ise türünü sevmiyorum, Amazon vermişti 5. oyunu oynadım da sarmadı pek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oynamadıysan kesinlikle crysis serisini oyna.
Hem türkçe dublaj olması hem de hikayesinin güzelliği her ne kadar eski bir seri olsa da grafikleri günümüzdeki oyunlara göre kat kat iyi oluşu..
Oynarsan hiçbir şey kaybetmez aksine kazanırsın şiddetle önerimdir.
Crysis 1 ve 2'yi önceden oynamıştım aslında ama 3. oyunla birlikte baştan başlamak iyi olabilir, teşekkürler.

The Forest hikaye olarak güzel bence. Arkadaşın varsa çok sarıyor.

Mass Effect eski olduğundan dayanamadım bi zaman sonra. Dragon Age'in ise türünü sevmiyorum, Amazon vermişti 5. oyunu oynadım da sarmadı pek.

Crysis 1 ve 2'yi önceden oynamıştım aslında ama 3. oyunla birlikte baştan başlamak iyi olabilir, teşekkürler.
3. oyun diğer serilere göre gerçekten bambaşka, olayları lider olan prophet'ın gözünden görmek ve onun hırsı azmi beraberinde oynamak çok ayrı.

Bioshock serisi
Kendimce deneyimleyip beğendiğim Far Cry 3
Mafia 1-2
Hitman
Oynamadıysanız da GTA IV Bakabilirsiniz hocam.
Hitman'i eski bilgisayarımda oynamıştım. Epic Games verince -sanırım 2016'da çıkanıydı- tekrar oynadım da hitmanin hikayesini hiçbir zaman anlamadım :D. Mafia 1-2 oynadım. FC 3 oynamıştım. GTA IV oynadım. Bioshock'u da sevemedim bir türlü ama bakarım tekrardan.

Onu da 2-3 kez bitirdim sanırım.

Peki yukarıda da dediğim gibi Horizon Zero Dawn oynanır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,527
Üyeler
197,215
Son üye
Güney dt
Geri