Slayer109
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,576
Abdullah abi az önce söyledi onları permalicaklarKıdemli üye olmak isteyen onlarca insan yakında hesap satışları başlar
Abdullah abi az önce söyledi onları permalicaklarKıdemli üye olmak isteyen onlarca insan yakında hesap satışları başlar
keşke herkese olsaBize düşmez ihtiyacımızda var sağlık olsun
Bence de katılım tarihine göre olmalı. 20 Temmuz 2020'den beri kullanıyorum forumu ama genelde konuları okuyorum. Çok fazla yorum yapmıyorum. Yorum yapmadım diye sistem alamamam saçma olur bence. Yani gidip her baktığım konuya yorum mu yapmam lazım. İnşallah ben de alabilirim çıkacak sistemden.Katılım tarihine göre olması gerektiğini düşünüyorum. Rütbe kasmak için her konuya flood atacak çok insan var. Forum kirliliğine neden olabilir.
Gold'dan başladıyacaklarını pek düşünmemYeni PC alacaktım zaten hemen Gold olmalıyım
Muhtemelen Gold olacak kıdemli diyor zaten forumda toplasan 15 tane platinium, 8 tane titanyum üye vatGold'dan başladıyacaklarını pek düşünmem
bence sadece 1 seneyi dolduranlarMuhtemelen Gold olacak kıdemli diyor zaten forumda toplasan 15 tane platinium, 8 tane titanyum üye vat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğunluk Gold olduğu için bence hem 1 senesini dolduran hemde Gold olanlara verilir
Bilemiyorum hocamBenim merak ettiğim konu nasıl bir önlem alacaklar mesela atıyorum Gold olanlara verildi fakat link vs olursa bu linkin dağılma durumuda var acaba nasıl bir önlem alacaklar
Abdullah hacıgül kademelere özel ayrıcalıkların geleceğini söyledi Gold olursa güzel olurBenim merak ettiğim konu nasıl bir önlem alacaklar mesela atıyorum Gold olanlara verildi fakat link vs olursa bu linkin dağılma durumuda var acaba nasıl bir önlem alacaklar