Neler Yeni

Üyelere özel sistem geliyor!!!

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Bize düşmez ihtiyacımızda var sağlık olsun

wake up to reality

80+ Silver
Katılım tarihine göre olması gerektiğini düşünüyorum. Rütbe kasmak için her konuya flood atacak çok insan var. Forum kirliliğine neden olabilir.
Bence de katılım tarihine göre olmalı. 20 Temmuz 2020'den beri kullanıyorum forumu ama genelde konuları okuyorum. Çok fazla yorum yapmıyorum. Yorum yapmadım diye sistem alamamam saçma olur bence. Yani gidip her baktığım konuya yorum mu yapmam lazım. İnşallah ben de alabilirim çıkacak sistemden.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni PC alacaktım zaten hemen Gold olmalıyım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gold'dan başladıyacaklarını pek düşünmem
Muhtemelen Gold olacak kıdemli diyor zaten forumda toplasan 15 tane platinium, 8 tane titanyum üye vat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğunluk Gold olduğu için bence hem 1 senesini dolduran hemde Gold olanlara verilir

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Muhtemelen Gold olacak kıdemli diyor zaten forumda toplasan 15 tane platinium, 8 tane titanyum üye vat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğunluk Gold olduğu için bence hem 1 senesini dolduran hemde Gold olanlara verilir
bence sadece 1 seneyi dolduranlar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim merak ettiğim konu nasıl bir önlem alacaklar mesela atıyorum Gold olanlara verildi fakat link vs olursa bu linkin dağılma durumuda var acaba nasıl bir önlem alacaklar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim merak ettiğim konu nasıl bir önlem alacaklar mesela atıyorum Gold olanlara verildi fakat link vs olursa bu linkin dağılma durumuda var acaba nasıl bir önlem alacaklar
Abdullah hacıgül kademelere özel ayrıcalıkların geleceğini söyledi Gold olursa güzel olur

Top Bottom