GEFORCE NOW donma sorunu

Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar internetim gayet iyi kalite sorunu falan yok gayet akıcı oynuyorum fakat bazen oyun donuyor ve hiç bi şekilde kapatıp açmadan düzelmiyor. bunun sebebi nedir çözümünü nasıl yaparız

Arkadaşlar internetim gayet iyi kalite sorunu falan yok gayet akıcı oynuyorum fakat bazen oyun donuyor ve hiç bi şekilde kapatıp açmadan düzelmiyor. bunun sebebi nedir çözümünü nasıl yaparız
Bendede uyanık Game Plus + Basic paket hatası veriyor (günlük kota dolmuş)

Bağlandığınız sunucudan kaynaklanıyor olabilir.

Bağlandığınız sunucudan kaynaklanıyor olabilir.
sunucu TR WEST 1 en uygun sunucu zaten 2 sunucu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Game Plus Hesabımdan paket seçeceğim ya, Basic paketi seçtiğimde günlük kota doldu hatası alıyorum.
Önceden global GeForce Now'da böyle bir hata yoktu. Turkcell gelince işini parasız yaptırmıyor işte
aynen türkiyeden normal geforce nowa bağlanamıyosun. illa gameplus la bağlanman lazım. normal geforce nowda böyle bi sknt yoktu

Eğer paketin Basic ise bilerek sunucuya alınmıyor olabilirsin
Turkcell gelince eski GeForce Now kalmadı
sunucuya alınmıyor değilim oyuna giriyorum oyun esnasında bi anda donuyor hiç bir şey yapamıyorum. kapat aç yapmadan da düzelmiyor

sunucuya alınmıyor değilim oyuna giriyorum oyun esnasında bi anda donuyor hiç bir şey yapamıyorum. kapat aç yapmadan da düzelmi
Şimdi hatırladım Bende Apex Legends oynarken oluyordu yayından hatalı bir sorun bu sorun bendede oluyordu maalesef gir-çık yapıyordum
(2020-Eylül)

Geri